maaltijdbox hello fresh marley spoon de familiebox allerhande box
maaltijdbox

Dit zijn de beste deals op maaltijdboxen

Een maaltijdbox bestellen is haast het toppunt van gezond gemak. Je hoeft niet na te denken over een recept of de ingrediënten en krijgt alles gewoon thuis bezorgd. Helaas zijn ze wel wat prijzig, gelukkig hebben ze vaak leuke kortingen voor nieuwe klanten. Daarom besloot ik de huidige kortingen op te zoeken en voor jullie uit te zoeken welke maaltijdbox op dit moment het voordeligst is per persoon. Bij aankoop van een box voor twee personen en drie maaltijden.

Hello Fresh – € 3,00 per maaltijd/ portie* 

Dat ik zelf fan ben van Hello Fresh heb ik wel vaker verteld. Met de korting van € 25,00 over je eerste box die je via de bovenstaande link krijgt betaal je nu voor elke maaltijd maar € 3,00 per persoon. Dit is inclusief de verzendkosten van € 4,99 die je betaalt. Je hebt wekelijks een deadline op donderdag om je box samen te stellen, dit is ook de deadline om te pauzeren of op te zeggen. Heel duidelijk en hoewel hier veel klachten over waren in de begin jaren, gaat dat nu geweldig goed bij Hello Fresh!

Marley Spoon – € 4,16 per maaltijd/ portie*

Ook Marley Spoon heb ik al eens mogen proberen. Ik was erg te spreken over deze box en wil de recepten ook graag nog eens maken. Het enige is dat ik de ingrediënten niet meer heb kunnen vinden in mijn lokale supermarkt. Dat is natuurlijk jammer, maar juist wel een reden voor mij om voor deze maaltijdboxen te kiezen. Zo kan ik eens wat dingen proberen die ik normaal nooit zou maken. Als zo’n recept in een kookboek zou staan zou ik zoeken naar een beter verkrijgbaar alternatief voor het ingrediënt, nu wordt het me gewoon voorgeschoteld. Super handig! En met de € 20,00 korting op je eerste box betaal je nu €4,16 per maaltijd. Dit is inclusief de €5,99 verzendkosten die je bij Marley Spoon betaalt.

Dinnerly – € 5,48 per maaltijd/ portie*

Een meer ‘budgetproof’maaltijdbox, zo werd Dinnerly in de markt gezet. Het is het budget zusje van Marley Spoon en je krijgt bijvoorbeeld geen receptkaarten, maar moet het recept zoeken op internet. Helaas heb ik geen korting voor deze maaltijdbox en daarom komt hij wel wat duurder uit voor de eerste boxen, maar het mooie is wel dat hoe groter je gezin en hoe meer maaltijden je afneemt hoe goedkoper deze wordt. De allergoedkoopste optie is € 2,95 per maaltijd. Verzending bij Dinnerly is € 4,95 en die zit wel bij de berekening van € 5,48 per maaltijd voor  twee personen en drie maaltijden ingebouwd.

De Familiebox – € 4,30 per maaltijd/ portie*

Op De Familiebox geldt met bovenstaande link een korting van 40% en het is de duurste box-met-korting uit de lijst. Zelf heb ik deze nog nooit uitgeprobeerd, dus of deze leverancier prettig werkt weet ik niet. Wel kan ik vertellen dat opzeggen net als bij de andere boxen gewoon per week kan en je nergens aan vast zit. Wellicht is het een goed idee om deze eens te proberen. Ook handig om te weten; omdat de korting procentueel is, is dit bij een gezin van 4 of 5 personen wel voordelig! Dan betaal je slechts € 2,34 per portie. En je betaalt ook geen verzendkosten op je eerste box, dus dat is helemaal mooi!

Versh – € 2,70 per maaltijd/ portie*

Ook Versh is een budgetproof zusje, deze keer van de Familiebox. En dit is ook per portie echt de allergoedkoopste optie, helaas heb ik hem nog nooit geprobeerd, maar misschien wordt dat wel eens tijd met zo’n mooie prijs. Dit is dankzij de 50% korting die je krijgt via bovenstaande link. Met drie gerechten voor vier personen betaal je zelfs maar € 2,08 per maaltijd dankzij de korting. Het enige nadeel is dat je geen keus hebt uit verschillende maaltijden. Eten wat de pot schaft zeg maar. Gelukkig kun je makkelijk overslaan als het je niet aan staat.

Zoals ik al zei; Hello Fresh is veruit mijn eigen favoriet van de maaltijdboxen en deze wordt dan ook met grote regelmaat bij mij thuisbezorgd. Ook deze week heb ik weer een box mogen ontvangen. Het is voor mij een fijne oplossing als mijn hoofd overstroomt en ik moeite heb om gezonde maaltijden te verzinnen. En ik gebruik ze meestal ook om meer van te eten dan alleen die drie of vier dagen die ik heb besteld. Uiteraard is zelf je boodschappen doen in veel gevallen echt wel goedkoper, maaltijdboxen kies je vooral om andere redenen. Gemak is er daar één van, maar ik heb ook veel nieuwe smaken leren kennen dankzij deze boxen en dat is voor mij het (extra) geld altijd dubbel en dwars waard geweest.

Dit artikel bevat affiliatelinks, deze zijn te herkennen aan het sterretje * dat erbij staat. De genoemde prijzen zijn degene die op 20 april 2022 op de websites stonden. Wijzigingen zijn voorbehouden.

3 gedachten over “Dit zijn de beste deals op maaltijdboxen”

  1. Vandaag het pakket ontvangen, het ziet er goed uit en de recepten zijn goed te volgen 🙂

Reacties zijn gesloten.