Shoppen

Via deze sites vind ik de beste deals

De beste deals vind je eigenlijk niet in de reclamefolders. Sorry als ik je teleurstel, het is alleen zo dat de meeste acties die daarin staan eigenlijk maar matig zijn. Prima voor je komkommer en kipfilet. Niet helemaal geschikt om echte klappers te maken en uiteindelijk 75% te besparen op je voorraad. Om die deals te vinden hou ik verschillende dealsites in de gaten.

Pepper.com

Volgens mij is de dealsite Pepper de meest bekende. Niet te verwarren met Pepper de datingsite, trouwens. Dat is .nl en de dealsite is .com. Op Pepper is zit inmiddels een flinke community die met elkaar zorgen dat we goed kunnen besparen. Fijne van de Pepper community is dat ze echt moeite steken in hun deals. Gaat er bij Kruidvat een ‘gratis bij’ actie van start dan weten zij meteen te vertellen wat de voordeligste combinatie is. Handig!
Ik zou je wel willen waarschuwen om niet te gaan voor prijsfouten van winkels. Je kunt in dat geval meestal wel aan je water aanvoelen dat producten niet geleverd gaan worden. Door dan toch te bestellen scheep je winkels met onnodige administratie op en dat gaat alleen maar ten koste van de echte superdeals.

Spydeals.nl

In België veel populairder dan hier, dus een goede tip voor mijn Belgische lezers. (Ik weet dat jullie er zijn, al is het niet in grote getalen.) Eigenlijk helemaal vergelijkbaar met Pepper. Het is alleen handig om verschillende sites in de gaten te houden omdat niet elke deal het op elke site even goed doet. Of op alle sites tegelijk gepost wordt. Ik doe zelf daarom een paar keer per dag (2 á 3 keer) een rondje langs alle 3 de deal sites om zo in de gaten te houden wat er allemaal gebeurd. Als er echt goede acties zijn moet je er vlug bij zijn, daarom kijk ik zo vaak. Als er geen acties zijn ben ik echt maar een paar minuten bezig. Als er wel goede acties zijn langer, maar dan is het dat waard.

Needle

Deze deal site is eigenlijk nog wel de allerleukste. Je kunt hier namelijk geld verdienen door deals te delen! Door actief te zijn op de site kun je verschillende rewards behalen en zo geld verdienen met de deals die je deelt. Ook door zelf actief nieuwe leden aan te dragen kun je geld verdienen. Zo kun je dus besparen én geld verdienen in 1 klap samen combineren. Het zijn overigens geen mega bedragen, maar elke verdiende euro is er eentje. Fijne van de Needle community vind ik zelf dat het er (nog) niet zo druk is en er soms dus heel verfrissende deals worden geplaatst. Deals die wellicht ook op Pepper en Spydeals geplaatst zijn, maar daar nog een beetje ondergesneeuwd raken. Denk dan vooral aan cashbacks via andere wegen dan de Scoupy-app.

Deze sites zijn natuurlijk niet alleen handig voor de kortingen op boodschappen, maar ook als je op zoek bent naar een duurder product. Vaak hebben de mensen die de deal plaatsen en erop reageren wel zo hun mening over de kwaliteit van een product. Daar kun je je keus voor aankoop op baseren. Ik deed al een aantal goede aankopen dankzij deze deal sites. Naast een flink aantal (voor mij onvindbare) cashbacks via Needle, via Spydeals kocht ik ooit 2 paar super leuke merk sneakers voor nog geen €10,00. En mijn chromebook van €160,00 waar ik al een aantal maanden dolblij mee ben vond ik via Pepper. En ook mijn vriend heeft via Pepper mooie deals gekregen op zijn computer spullen.

Het blijft wel verstandig om goed na te denken of je iets koopt omdat het goedkoop is of omdat je het echt nodig hebt/ gaat gebruiken. Want het meest bespaarde geld is toch het geld wat in je zak blijft zitten.

Dit artikel bevat affiliatie links.

9 gedachten over “Via deze sites vind ik de beste deals”

  1. Ben ook dol op pepper.com. Gisteren heb ik toevallig nog een canvas besteld voor alleen verzendkosten…. hij komt vrijdag.

  2. Ik ben me eigenlijk helemaal niet bewust van het bestaan van dit soort sites. Wel grappig, zo’n actieve community. Voor mezelf ben ik inderdaad vaak bang dat ik eerder verleid zou worden tot aankopen die ik anders niet gedaan zou hebben. Mijn tactiek is daarom vooral: zo min mogelijk commerciële prikkels. Al struin ik wel de aanbiedingsfolders van de supermarkt door en laat ik nieuwsbrieven van (web)winkels waar ik echt wel eens iets nodig heb ik een aparte inbox komen, waar ik alleen kijk als ik ergens naar zoek.

  3. Ga toch eens bij de gegeven links kijken. Misschien vind ik iets waarvan ik dacht het niet nodig te hebben

  4. Nou gaat goed. De eerste 3 die ik bekeek waren allemaal al verlopen. Ik zoek een jogging/yogabroek dan krijg je een plaatje en als je dan naar deal gaat staat hij dat het al verlopen is schiet lekker op

  5. Zoekfunctie werkt inderdaad niet zo goed, tenminste niet voor actuele acties. Het zijn echt dingen waar je tegenaan moet lopen. Ik heb wel een lopend lijstje met dingen die ik graag wil en waar ik op let. Toevallig staat er vandaag een braadpan op en die zoek ik nog een. Of Nike air max 1 voor minder dan €80,00. Of vaatwastabletten voor minder van 5 cent per stuk. Maar dat zijn geen dingen die we morgen nodig hebben, daarvoor is het geen goede plek.

  6. Leuk overzichtje! Ik kijk elke dag wel even op Spydeals. Je kunt via Spydeals ook punten sparen (met aanbiedingen toevoegen / reacties achterlaten). Met die punten kun je een BOL cadeaubon krijgen. Ik heb afgelopen week mijn eerste cadeaubon ontvangen, super leuk!

  7. Moet zeggen vind die spydeals pagina wel handig, je kunt hier wel handig je eigen tell-a-friend codes ook delen. Zoals die van de https://www.spydeals.nl/ubereats dan krijg jij 10 euro korting maar ook de ‘andere’ vrienden. Dan bestel je eigenlijk voor de helft van het geld.

  8. Handig overzichtje! Al ben ik van mening hoe meer je kijkt om te kopen, koop je gewoon meer. Kortingen lijken leuk maar onder de streep ben je meer geld kwijt aan hebbedingetjes die je achteraf toch niet nodig blijkt te hebben. Wat ik gelezen heb is om een verlanglijstje te maken van dingen die in je hoofd opkomen. Staan ze na dertig dagen nog effectief op je bezonnen lijst en is de drang nog altijd te groot, overweeg dan om ergens een dealtje uit te slaan. Verweer je dan tegen al de rest van koopjes die je impulsief wil aanschaffen!

  9. Grappig dat je het over ‘hebbedingetjes’ hebt. De definitie daarvan is vooral dat je het wil en niet dat je het nodig hebt. En als je de laatste zin van het artikel leest weet je dus dat ik het totaal niet over ‘hebbedingetjes’ heb.

Reacties zijn gesloten.