Cashbacks

Geld verdienen met de kassabonnen van Lidl en Aldi (Storewards)

Disclaimer: Sinds dit artikel is gepubliceerd zijn er enkele dingen in de app veranderd, de basis in dit artikel klopt nog steeds maar cijfers en bedragen kunnen inmiddels veranderd zijn!

Geld verdienen door je bonnetje in te sturen. Een nieuwe vorm van cashback in Nederland. Want waar we de in de supermarkt al bekend zijn met de cashback acties van Scoupy. En voor online aankopen al regelmatig gebruik maken van cashback sites zoals Euroclix. Is het gewoon inleveren van kassabonnen en daar een vergoeding voor krijgen volledig nieuw. Het allerleukste aan de uit het Verenigd Koninkrijk overgewaaide app Storewards is dat deze geldt voor onze favoriete Duitse discounters; Aldi en Lidl.

Voor elk bonnetje krijg je punten

Voor elk bonnetje dat je scant krijg je punten. Deze punten heten ‘coins’ en de waarde van een coin is ongeveer  Hoeveel dit is verschilt per winkel, je krijgt namelijk zowel punten voor het insturen van je bon als voor de winkel specifiek. De scanner op de app werkt echt heel prettig. En inscannen is echt secondewerk, veel sneller dus nog dan je bon inscannen bij Scoupy, waar je toch wel een paar minuten aan kwijt bent. Wat mij betreft is het dus echt het extra zakcentje wel waard.

Tot 50 bonnetjes per week insturen

Je mag tot 50 bonnetjes per week insturen en, goed nieuws, die hoeven niet alleen van jezelf te zijn! Dus zie je in je karretje of op de grond een bonnetje liggen? Dan kun je hem oprapen en insturen. Of je digibete familie en vrienden aansporen om hun bonnetjes voor je te bewaren. Dat maakt dat je punten na een bezoekje aan de supermarkt nog best wel eens lekker op kunnen lopen. Al zul je er natuurlijk niet rijk van worden, het is gewoon een klein extraatje. Helaas is het (op dit moment) niet mogelijk om digitale bonnen van Lidl in te sturen, je moet dus de fysieke bon meenemen.

Limiet aan bonnen

Elke winkel heeft zijn eigen weekdoel. Dat is een bepaalde hoeveelheid bonnen die ze willen verzamelen in een week. De week loopt van maandag tot zondag en als dit weekdoel wordt behaald kun je helaas geen bonnetjes meer insturen. Bonnen mogen tot uiterlijk 14 dagen nadat ze zijn uitgegeven worden ingestuurd, dus bewaar je bon dan gewoon even tot er een nieuw weekdoel is.

Andere manieren van punten verzamelen

Download je de app via mijn link dan ontvang je direct 1000 punten. Vervolgens krijg je ook telkens punten omdat je in de app kijkt.  Hierdoor kunnen je eerste punten best vlug optellen! De link is een vriendenlink, dat betekent dat ik ook coins krijg als jij je aanmeldt. En het leuke is; als jij de app hebt gedownload krijg jij je eigen vriendenlink. Als jij dan ook weer familie en vrienden enthousiast krijgt voor de app krijg jij daar zelf ook punten voor. Dat is helemaal leuk!

Uitbetalen van de punten

Je kunt je punten uit laten betalen in verschillende cadeaubonnen, waaronder Foot Locker en Ticketmaster. Tot gister stond er ook de mogelijkheid bij om Paypal uit te laten betalen, maar ik verwacht dat daar wellicht een limiet aan zit voor uitbetalingen. Deze is voor nu dus weg, maar ik verwacht dat deze uitbetaal optie later weer terug komt. Je kan per dag één keer uit laten betalen. Als je kiest voor de Paypal optie kun je voor 10.000 coins € 1,00 laten uitbetalen of langer wachten en voor 80.000 punten €10,00 laten uitbetalen.

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden? Download de app dan hier. Of gebruik de invitecode 3dno6 om 1000 coins te krijgen als welkomstbonus.