Persoonlijk

Gierige Gerda – De best gelezen artikelen van 2020

Gelukkig nieuwjaar! Hoe was jouw jaarwisseling? Ik vond de avond maar lang duren, maar dat kwam misschien wel omdat ik heel lekkere (échte) champagne in de koelkast had liggen. Tsja, die mocht natuurlijk pas om middernacht open, het was het wachten wel waard. Het was een rustige jaarwisseling al heb ik nog wel een paar mooie vuurpijlen gezien, ondanks het verbod om vuurwerk af te steken. Nu ga ik lekker een dagje films kijken en rustig aan doen.

Als jij hetzelfde van plan bent heb ik wat leesvoer voor je, namelijk de 10 best gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Ondanks dat ik in maart best een beetje moeite had met het vinden van mijn weg tijdens de pandemie heb ik toch een flink aantal heel leuke artikelen geschreven. Zelf vond ik mijn Mexicaanse biertjes test (“Coronatest”) ook erg leuk om te doen, maar helaas was deze niet zo populair, haha. Op naar 2021 waarin ik jou nog meer hoop te inspireren en ik nog veel leuke artikelen mag schrijven. Veel leesplezier!

Haal je het meeste uit je Postcode Loterij ‘Vega Favorieten van Nederland’-kaart

Smaaktest: koffiecapsules voor Nespresso

Waarom jij vanaf 1 juni ook koopzegels moet gaan sparen bij Albert Heijn

Waarom Jumbo je meer kost dan je lief is

Wat Amerikanen gek vinden aan Aldi

Recept: Heerlijk verfrissende citroen-gember limonade voor tijdens de hittegolf

De lekkerste vegetarische lasagne ooit

Geld sparen in 2020

Ik kocht een Too Good To Go box bij de mooiste Lidl van Nederland – 78% korting op groente en fruit

Help… Ik wil een SodaStream!

 

Het afgelopen jaar was ik ook weer een aantal keer in de media. Geweest, deze artikelen en items vind je hier.