karwei
Persoonlijk

Gratis bijzettafeltje maken bij Karwei

Eens in de zoveel tijd kun je bij Karwei een gratis workshop volgen waarbij je een leuk item voor in huis kan maken. Zo heb je eerder bijvoorbeeld al gratis een handige opbergkist, een leuke (bureau)lamp en gezellige bloembakken kunnen maken en gisteren was het weer zo ver en werd er een workshop georganiseerd voor het maken van een bijzettafeltje.

Ik ben nu 2 keer naar een gratis workshop van Karwei geweest en op 2 verschillende plekken maar ik vond het bij beide eigenlijk even leuk en gezellig geregeld. Gisteren was het, vanwege het warme weer zelfs lekker buiten op de parkeerplaats te doen! We kwamen aan en er lag al een pakket klaar met alle plankjes die nodig zouden zijn om het bijzettafeltje te maken, een gebruiksaanwijzing en natuurlijk stond te tafel vol met alle benodigde gereedschap.

Paparazzi foto van Gierige Gerda in actie

Samen met ons (mijn vriend was mee, maar wij maakten samen 1 tafeltje) waren er nog een stuk of 6/7 mensen die ook een tafeltje aan het maken waren, maar er was meer dan genoeg gereedschap en ruimte wat erg prettig was. De medewerker van Karwei was, waar nodig, erg behulpzaam maar stond ook open voor een gezellig kletspraatje als hij niet direct nodig was. De gebruiksaanwijzing was duidelijk en laat ik eerlijk zijn; menig Ikea meubel is moeilijker in elkaar te zetten. Maar doordat ik wel zelf gaten moest boren voor de schroeven had ik toch wel echt het gevoel dat ik het tafeltje zelf had gemaakt. Er stond 2 uur voor de workshop, maar we waren na een klein uur al helemaal klaar.

karwei
Het eindresultaat

Het tafeltje moet nog een beetje worden geschuurd, ik wil er nog vilten ‘meubelglijdertjes’ onder bevestigen en hem aflakken met white wash. Of hij dan een plekje krijgt in mijn woon of slaapkamer weet ik niet niet helemaal zeker maar ik ben wel heel blij met dit schattige bijzettafeltje.

Volgende keer ook meedoen? Als er een nieuwe gratis workshop wordt aangekondigd is deze vaak snel vol, het is daarom slim om je vlug in te schrijven als er een nieuwe workshop wordt aangekondigd. Zo gauw als ik weet dat er een nieuwe workshop aan komt zal ik het ook altijd delen in mijn Instagram stories (deze zijn ook te zien op Facebook). Je hebt voor de inschrijving alleen een Karwei-kaart nodig, zorg dus dat je deze hebt en wie weet kun je de volgende keer ook mee doen!

Dit artikel bevat geen (betaalde) samenwerking.

4 gedachten over “Gratis bijzettafeltje maken bij Karwei”

  1. Vandaag meteen na ontvangst van de karweimail proberen in te schrijven voor 19 Jan.
    Alles al vol………!
    Zou wel eens willen weten hoe je op tijd in kunt schrijven?
    Als ik de mail/nieuwsbrief krijg ben ik al te laat……

  2. Het gaat inderdaad altijd razendsnel, vooral omdat er per tijdsslot ook maar een beperkt aantal plekken zijn. Ik denk rond de 6 mensen? Misschien afhankelijk van de workshop en het filiaal wel 1 of 2 meer of minder. Maar dat betekent wel dat er per filiaal maximaal zo’n 20 man mee kan doen met de workshop, dat is natuurlijk maar een heel klein aantal. Helaas moet je daarom wel echt heel vlug zijn…

  3. Niet. Meestal verschijnen er berichtjes op Pepper.com dat er weer eentje georganiseerd wordt en dan moet je er vlug bij zijn. Maar ik kan je ook meteen vertellen dat er dit jaar maar 1 workshop is geweest, ik ben dus bang dat het is opgehouden… ☹️

Reacties zijn gesloten.