Geen categorie

Het zijn weer Flinke Kortingsweken (+kortingscode!)

Begin september zijn de Flinke kortingsweken weer van start gegaan. Een actieperiode van online supermarkt Flink, waarin zij flinke kortingen geven op hun assortiment, tot wel 60%! En speciaal voor de lezers van Gierige Gerda heb ik een speciale kortingscode, lees hiervoor zeker nog even verder! 

Wat is Flink ook alweer? 

Wil jij je boodschappen razendsnel in huis hebben? Dan is Flink de online supermarkt voor jou, want minuten nadat je je bestelling hebt geplaatst staat de bezorger al bij je voor de deur.  Je kunt je bestelling plaatsen en betalen via de Flink app, van ‘s morgens acht uur tot middernacht, elke dag van de week. Je ziet in de app hoe lang het nog duurt voor de bezorger er is, dit kan afhankelijk zijn van de drukte op dat moment. Omdat je bestelling meteen wordt ingepakt als je hebt besteld, kun je deze niet meer veranderen. Bezorgkosten zijn dynamisch, wat betekent dat je bezorgkosten afhankelijk zijn van je bestelbedrag. 

Flinke kortingsweken 

Tijdens de Flinke kortingsweken zijn er elke week heel veel flinke aanbiedingen op de producten van Flink. Deze aanbiedingen zijn in de speciale folder te bekijken. Aanbiedingen zijn te vinden op uiteenlopende producten voor alledag en lopen op tot 60%! Dat zijn natuurlijk heel mooie kortingen. Uiteraard heb ik de prijzen van Flink ook even vergeleken met de prijzen van de supermarkt en deze zijn gewoon vergelijkbaar, dus met deze deals kun je echt flink besparen. 

Voordeel van het thuisbezorgen van je boodschappen

En je bespaart niet alleen in je portemonnee, doordat Flink je boodschappen thuis bezorgd bespaar je ook nog eens een hoop tijd! Veel mensen hebben last van impulsaankopen als zij door een supermarkt lopen. Het is dan handig als je door je boodschappen in een app te doen je deze verleidingen niet hebt en dus heel erg bespaart. 

Dit bestelde ik bij Flink

Natuurlijk wilde ik zelf ook wel even gebruik maken van deze acties. Zeker omdat het dit weekend zo’n druilerig weer was, was het super dat ik dus de deur niet uit hoefde voor mijn boodschappen.    

Normale prijs Korting Aanbiedingsprijs
Blauwe bessen € 2,39 50% € 1,19
Snacktomaatjes € 2,79 25% € 2,09
Vanish Oxi Action Color € 9,29 40% € 5,57
Knorr Wereldgerechten Mexicaanse Burritos € 3,89 40% € 2,33
GiG Hard Seltzer € 3,58 25% € 2,68
Gustavo Gusto Pizza Quattro Formaggi € 4,29 20% € 3,34
Lipton Ice Tea Sparkling € 3,56 51% € 1,76
Glorix Bleek Original € 1,79 30% € 1,25
Upfront Linzen Chips Kaas € 2,49 0% € 2,49
Gebrouwen door Vrouwen Bloesem Blond € 5,98 25% € 4,48
Jimmy’s popcorn tub zoet € 2,19 20% € 1,75
Douwe Egberts IJskoffie Cappuccino € 1,49 15% € 1,27 

 

De normale prijs voor deze boodschappen is € 43,73, met de acties van de Flinke kortingsweken betaal je nog maar € 30,20. Ben je nieuwe klant? Dan kun je ook nog gebruik maken van de promotiecode GERDAKORTING. Met deze code ontvang je € 15,00 euro korting op de eerste bestelling bij een minimale besteding van € 30,00. De unieke code is geldig t/m 5 oktober en alleen voor nieuwe klanten. Met deze code betaal je voor deze boodschappen dus nog maar € 15,20 en heb ik een  korting van 65% heb op mijn bestelling! 

In juli had ik mijn allereerste kennismaking met online supermarkt Flink. Ik kon toen ervaren hoe het was om mijn boodschappen binnen minuten in huis te hebben. En het is eigenlijk wel heel erg handig. Bijvoorbeeld toen ik samen met Iris aan onze cursus aan het werken waren, we wilden op dat moment wél lekker lunchen, maar hadden niet de tijd om naar de supermarkt te gaan. Super fijn dat dan de boodschappen in een aantal minuten thuisbezorgd worden. Zeker als je dan alsnog zo lekker kan besparen! 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Flink.