Gierige Gerda jarig
Persoonlijk

Hiep Hiep Hoera! Gierige Gerda is 1 jaar!

Hiep Hiep Hoera! Vandaag is het precies een jaar geleden dat mijn eerste artikel online kwam op GierigeGerda.nl! Tijd dus om eens terug te blikken op dit fantastische eerste jaar, waarin ik super leuke dingen mee mocht maken en waarin Gierige Gerda uitgroeide van een mislukte YouTube-poging tot een succesvol blog.

Groeiende bezoekersaantallen

Mijn grootste reden om te beginnen met bloggen was om mensen te helpen met besparen. Geld niet uitgeven aan zinloze kosten, maar aan de leuke dingen in het leven. Daarom vind ik het belangrijk om veel mensen te bereiken, dus dat ik mijn bezoekersaantallen elke maand zag groeien was ontzettend leuk. In augustus haalde ik voor het eerst de 200 bezoekers op 1 dag en was ik in jubelstemming. Dat ik in januari (8 maanden na de start van mijn blog) de 10.000 unieke bezoekers haalde was helemaal een kers op de taart. Zoveel mensen die mijn blogs lezen, dat maakt me enorm dankbaar.

Samenwerkingen

Al vlug na het online komen van mijn eerste artikel werd ik gecontacteerd voor een samenwerking. Ik kreeg een gratis fotoboek aangeboden in ruil voor een artikel, ik besloot ervoor te gaan. Sowieso wilde ik op dat moment graag een fotoboek maken, dus het kwam mooi uit en ik kon eens uitproberen hoe zo’n samenwerking zou gaan. Later zijn er veel meer samenwerkingsverzoeken binnen gekomen, maar natuurlijk ga ik alleen de samenwerkingen aan waarvan ik vind dat ze interessant zijn voor zowel mij als mijn volgers. Ik heb besloten dat ik samenwerkingen ook zoveel mogelijk als extra artikelen wil plaatsen, maar ik zal de kwaliteit en waarde van een artikel ook bij een samenwerking altijd als eerste prioriteit houden.

In de media

In het afgelopen jaar heeft de traditionele media ook weer regelmatig op mijn digitale deur geklopt. Zo heb ik meerdere malen geholpen met artikelen op Nu.nl, kwam ik in een vlog van Metro en mocht ik bij EditieNL vertellen over budgetproof boodschappen doen met kerst. Dat laatste was echt enorm leuk, de opnames duurden een paar uur en waren erg gezellig. Wil je de items en artikelen terug zien/ horen? Ik heb ze op deze pagina allemaal verzameld!

De toekomst van GierigeGerda.nl

Soms vind ik het moeilijk om te beseffen dat ik alles wat ik nu heb opgebouwd pas een jaar oud is. Toch zijn er best nog wel wat dromen die ik heb. Natuurlijk hoop ik nog verder te groeien met maandelijkse bezoekers, hoop ik op uitdagende samenwerkingen en zou ik het leuk vinden om nog vaker in de media te komen. Daarnaast hoop ik in de komende 12 maanden meer interactieve content te gaan maken, meer artikelen die niet alleen informatieve, maar ook entertainment waarde hebben en misschien zelfs wel weer nieuwe YouTube videos!

Wat er ook gebeurd in het komende jaar ik hoop vooral dat jij terug blijft komen en daarom wil ik jou vragen wat je graag wil zien op GierigeGerda.nl! Laat het weten onder dit bericht, op Facebook of op Instagram. Zo deel ik niet alleen dat wat ik denk dat jij graag wil zien, maar ook dat wat jij daadwerkelijk graag wil zien!

Op naar een nog beter tweede jaar op GierigeGerda.nl!

2 gedachten over “Hiep Hiep Hoera! Gierige Gerda is 1 jaar!”

Reacties zijn gesloten.