kerst sale uitverkoop volgend jaar 2020
Gratis

Hier vind je de leukste gratis adventskalenders van kerst 2020

Dinsdag begint december, de laatste maand van 2020. Het einde van het jaar waar de meeste mensen volgens mij wel naar uitkijken. Maar ook een laatste maand waarvan we echt een feestje gaan maken. Ik tenminste wel, zo goed en kwaad als dat gaat. Iets wat december tot een feestje maakt zijn adventskalenders. Maar die zijn vaak erg prijzig. Gelukkig zijn er ook een hoop gratis en online te vinden. Vaak gevuld met korting en winacties, maar daarom niet minder leuk. Ik zocht de leukste (of tenminste toch degene die de hoogste verwachting wekken) voor jullie op.

Eurosparen

In deze online adventskalender vind je kortingsvouchers, recepten en andere verrassingen. Eurosparen is een platform waaronder een flink aantal zuivelmerken vallen. Normaal worden er veel cashbacks gedaan via deze weg en kun je sparen voor korting op producten en uitjes. Tijdens de adventsperiode kun je door het verzamelen van kerstballen met hun logo kun je ook kans maken op prijzen.

Lidl

De Lidl adventskalender bevindt zich in de app van deze supermarkt. Het bestaat uit elke dag een speciale kerstkorting. En een aantal van deze kortingen zijn al verklapt. Zo krijg je op 1 december €2,00 korting op 1 kilo kipfilet en zijn 9 december alle croissantjes 2+1 gratis. Voor de andere acties moet je de app downloaden.

Hebban.nl

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet bekend ben met deze website, maar schijnbaar is dit al het vierde jaar dat aan deze kalender wordt gedaan. De hele maand worden er leuke kortingen gegeven en elke week zit er een gratis e-book ‘in’ de kalender. Dus voor wie van lezen houdt is dit vast een leuke optie!

Coop

Over de adventskalender van supermarkt Coop kan ik niet veel vinden, behalve dat we hun social media accounts in de gaten moeten houden. Nou dat zullen we dan maar doen! Ik heb hier geen winkel in de buurt dus ik denk dat ik er weinig voordeel van zal hebben, maar volgens mij zit deze keten toch wel vrij wijd verspreid door Nederland.

Bolia.com

Geen luikjes bij Bolia.com maar een winactie waarbij je kunt kiezen uit 24 prijzen. Meldt je aan voor de nieuwsbrief en geef aan wat je graag zou willen winnen. Misschien zet de kerstman je dan op zijn ‘nice’ lijstje en heb je een design item onder de boom liggen!

Pets place

Ook aan onze huisdieren is gedacht en bij Pets place vind je elke dag van december een kerstverrassing en je maakt kans op mooie kerstcadeaus. Dat wordt een miauw miauw kerstfeest en een woef woef nieuwjaar.

Tefal

Ook bij Tefal kun je winnen, maar daarvoor moet je wel elke dag tot 25 december (!) krassen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een reminder via de mail dat je moet krassen. Dat is natuurlijk wel handig. Wat je dan kan winnen? Nou, onder andere Easy Fry, OptiGrill, gourmetstellen, pannen en andere keukenapparatuur.

999 games

Voor spelletjes liefhebbers is deze adventskalender ideaal. Of voor degene die nog een kerstcadeautje moet kopen voor een andere spelletjesliefhebber. Elke dag is er een aanbieding die 24 uur geldig is. Loop deze dus niet mis!

Farbenmix

Voor de creatievelingen heeft Farbenmix een adventskalender waarin in 24 dagen een item wordt genaaid. Super leuk en meteen een leuke bezigheid tijdens de donkere dagen. Naast elke dag de instructies voor die dag staat alles wat je van tevoren al moet weten al op de site.

McDonald’s

Wel heb ik als laatste wat slecht nieuws. McDonald’s heeft namelijk dit jaar besloten om geen adventskalender uit te brengen. Begrijpelijk gezien de omstandigheden, maar wel enorm jammer. Aangezien ik zelf altijd groot fan was van deze actie én volgens mij veel mensen er op zitten te wachten wilde ik het toch even noemen. Ondanks dat het dus niet door gaat.

Ik weet niet of ik alle (noemenswaardige) kalenders heb gevonden, dus wie weet komt er in de loop van komende week nog wat bij. Mocht je er nog weten laat dat dan even weten via mijn social media. Instagram of Facebook. Lees voor je je aanmeld altijd even de algemene voorwaarden én maak even een speciaal emailadres aan voor nieuwsbrieven. Dan valt je belangrijke mail niet weg tussen alle kalender updates. Maar ik wens je vooral veel plezier en succes, want het zijn veel winacties!