blogmas 2020

Welkom bij Blogmas 2020!

December 2020 is net als de rest van het jaar een beetje anders dan anders. Voor mij is kerst echter belangrijker dan ooit, ook al kunnen we niet met onze families samenzijn. Met mijn vriend wil ik er toch een mooie tijd van maken en ik ben erg blij dat ik blogmas heb om daarbij te helpen. 24 dagen elke dag een nieuwe blog online, net zoals je gewend bent: op doordeweekse dagen om 7.00 uur en in het weekend om 9.00 uur.

Wat kun je verwachten

Deels blijf ik natuurlijk gewoon artikelen schrijven zoals altijd, over besparen, maar wel met een december/ kerst tintje eraan. Natuurlijk deel ik net als altijd op de maandagen een recept, speciaal voor deze speciale feestmaand zijn het recepten die daarbij passen. Ze zijn allemaal heel lekker geworden moet ik zeggen! Heerlijk vond ik het ook om met die recepten bezig te zijn en daarom wilde ik eigenlijk ook wat kerst DIY’s delen, ik wilde alleen weer veel te veel vertellen en daarom heb ik dit maar geschrapt. Wel zal ik naast bespaartips ook shop- en cadeau tips geven en terugblikken op mijn (financiële) jaar. Nouja gewoon elke dag een leuk artikel waar ik hoop dat ik jullie maand een beetje extra gezellig kan maken.

Wat gebeurt er na kerst

Op de beide kerstdagen zal er geen artikel online komen. Dan ga ik lekker genieten van vrije dagen. Daarna ga ik weer verder en wel met een nieuw blogschema. Vanaf 27 december zal ik elke maandag, woensdag en vrijdag om 7.00 uur een artikel online zetten en op zondag om 9.00 uur. Om de dag gaf voor mijzelf te veel verwarring en volgens mij voor jullie ook. Dus ik hoop dat het op deze manier gaat bevallen.

Ik heb in 2018 wel blogmas gedaan, maar vorig jaar niet vanwege persoonlijke redenen. En ik moet zeggen dat ik dat toen wel echt heb gemist. Het is een puzzel om de juiste balans te vinden tussen kerstig genoeg, maar ook gewoon interessant en ik hoop dat dat voor deze maand is gelukt. Veel plezier dus met blogmas 2020 en tot morgen!