huishoudbeurs negenmaandenbeurs kaartjes beursaanbieding
Evenementen

Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs 2019 – Dit mag je níét missen! (+WINACTIE!)

Volgende week woensdag barst het weer los: van zaterdag 16 tot en met zondag 24 februari kun je in de RAI in Amsterdam genieten van de Huishoudbeurs. Ik kom er al zo lang als ik me kan herinneren. Als pre-tiener, samen met mijn moeder. Alle nieuwe producten proeven, live tell sell-achtige verkooppraatjes aanhoren en bekende Nederlanders spotten. Sindsdien zijn we ook naar veel gelijksoortige evenementen geweest, maar de Huishoudbeurs blijft toch wel extra speciaal. Vorig jaar maakte ik een vlog en ook dit jaar zal ik verslag doen, maar voor de beurs begint wil ik eerst alvast wat tips met je delen! En aan het einde van dit artikel mag ik kaartjes weggeven zodat jij als Gierige Gerda volger gratis met een vriend(in) naar de beurs kan!

Beursaanbiedingen

De Huishoudbeurs is natuurlijk een gezellig dagje uit. Toch is het vooral leuk om te proeven, proberen en natuurlijk om goede deals te scoren. Ga goed voorbereid naar de beurs door alvast het Huishoudbeurs couponboekje door te lezen en download vandaag de Huishoudbeurs app nog. In deze app staat alle praktische informatie en je kan vanaf nu elke dag krassen voor leuke gratis items en fantastische prijzen. Omdat ik Gierige Gerda niet zou zijn als ik niet de allerbeste deals zou delen heb ik aan enkele merken gevraagd of ze mij hun beursaanbieding vast willen verklappen en dit is mij verteld:

OMO – 01.106

Benieuwd of OMO zijn belofte kan houden om binnen 30 minuten door en door schoon te wassen? Het is de missie van OMO op de Huishoudbeurs 2019 om jou daarvan te overtuigen. Om daarmee te helpen zal OMO vloeibaar (wit of kleur) op de beurs voor €2,00 (normale prijs €4,99) verkocht worden, zodat je thuis ook kan ervaren hoeveel tijd je bespaart met OMO.

Best for your Friend – 02.210

Natuurlijk kun je van de Huishoudbeurs ook een cadeautje meenemen voor het thuisfront. En dan heb ik het niet over de partner, maar over het huisdier. Voor je hond kun je het Best for your friend zalmpakket kopen met een speciale beursaanbieding van normaal €15,00 nu voor €8,00. Voor de kat heeft Best for your friend een speciaal pakket van normaal €10,00 nu voor €6,00. En ik vind dat ze het best verdienen ze hebben je tenslotte wel de hele dag moeten missen!

Maza – 07.100

Ben je net als ik dol op houmous en andere smeerseltjes voor op brood en toastjes? Ga dan zeker even langs de stand van Maza om lekker te proeven. Neem de 4 producten die jou het meest bevallen samen met een koeltasje en een Maza receptenboekje mee naar huis voor €6,00. Dat is pas een lekkere beursaanbieding!

Fruittella – 7.140

Bij Fruittella kun je terecht voor een primeurtje! Bezoekers van de Huishoudbeurs mogen namelijk als eersten de nieuwe Fruittella varianten proeven; Fruittella Fruit & Drop en Fruittella Yoghurt. Deze twee heerlijke producten bevatten ook nog eens 30% minder suiker. Daarnaast biedt Fruittella op de beurs ook nog eens de vertrouwde Fruittella Aardbei en Summerfruits, ook met 30% minder suiker. Thuis verder genieten? Maak dan gebruik van de beursaanbieding van 3 zakken Fruittella voor slechts €3,00!

Koninklijke ERU – 07.370

Ben je bekend met ERU Balans? Dan is de nu hét moment om kennis te maken met het nieuwe ERU Zomerbalans! Deze limited edition zal tijdelijk verkrijgbaar zijn en bezoekers van de Huishoudbeurs kunnen voor het eerst deze nieuwe smaak proeven. Proeven kun je trouwens ook in de ERU Balans inspiratiekeuken, waar de chef verrassende recepten kookt, natuurlijk met de producten van Koninklijke ERU. Maak je gebruik van de mooie beursaanbieding? Dan maak je ook gelijk kans op een mooie prijs. Daarnaast is er een weekend weg voor 2 te winnen met een spel op de stand. Niet overslaan dus, de stand van Koninklijke ERU.

Katja – 07.440

In 2019 is Katja voor de tweede keer te vinden op de Huishoudbeurs en wederom met een heerlijke aanbieding. Koop 3 zakjes snoep (de bekende Apekoppen, Biggetjes en Yoghurtgums) voor €3,00 en krijg daarbij een gratis gadget. Wat de gadget is wilde Katja nog niet verklappen, dus daar ben ik ook nog heel erg benieuwd naar.

Roosterz & co – 07.451

Benieuwd naar de Chicken Bites van Roosterz & Co? Dan kun je deze  snacks van ‘robuuste, handgesneden kipfilet in een krokant en smaakvol jasje’ proeven op de Huishoudbeurs. Bevalt het? Dan kun je gebruik maken van een cashback actie die tijdens de beursperiode begint! Maak tijdens het proeven wel even een mooie foto om te delen op Facebook of Instagram, want als jij de leukste foto plaatst zou je zomaar eens een pakket met lekkere Chicken Bites kunnen winnen!

Easy toys – 12.200

Net als vorig jaar heeft Easy toys weer de Spin & Win, hier kun je gratis aan het rad draaien om leuke prijzen te winnen. Het allerleukste is nog; je hebt altijd prijs! Daarnaast zijn er goede deals te vinden op speeltjes voor volwassenen. Bijvoorbeeld 60% korting op de populaire luchtdrukvibrator Satisfyer Next Generation Penguin. Vergeet ook niet deel te nemen aan de winactie die in het couponboekje van de Huishoudbeurs staat.

Weleda – 12.306

Wat eet jouw huid vandaag? Op de Huishoudbeurs staat Weleda met haar Skin Food Bar, om zo de nieuwe lijn met Skin Food producten te promoten. De meeste producten zullen met 50% korting worden verkocht, dus zeker een kijkje waard. Weleda is trouwens ook te vinden op de Negenmaandenbeurs.

Negenmaandenbeurs

Voor alle (aanstaande) mama’s en papa’s is er van woensdag 20 februari tot zondag 24 februari ook de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan de Negenmaandenbeurs. Je kunt deze beurs alleen bezoeken, maar ook combineren met een bezoek aan de Huishoudbeurs, je kaartje is namelijk geldig voor beide evenementen. Download ook de Negenmaandenbeurs app even want ook bij deze app vind je naast de praktische informatie de mogelijkheid om te krassen! (Alleen niet zo frequent als bij de HHB.)  

Beursaanbiedingen

Ik kon natuurlijk niet laten om ook vast te vragen naar de beursaanbiedingen van merken op de Negenmaandenbeurs. Ook zij wisten mij alvast het een en ander te verklappen:

Organix – 08.109

 • Organix fingerfoods – 3 voor €2,00
 • Organix Goodies corn puffs – 2 voor €3,00
 • Organix knijpzakjes – 5 voor €3,00

Hero Baby – 08.110

 • 2 blikken Hero Baby Nutrasense Standaard 2 of 3 met een gepersonaliseerde koffer van Bulbby voor €20,00.
 • 2 pakken Hero Baby Standaard 2 of 3 met een gepersonaliseerde koffer van Bulbby voor €16,00.
 • 2 Hero Baby Fruitpapjes in knijpverpakking voor €1,00.

Difrax – 08.207

Difrax brengt verschillende leuke aanbiedingen mee naar de Negenmaandenbeurs, waaronder de bekende S-fles nu 2 voor €15,00! Daarnaast is er speciaal voor de Negenmaandenbeurs een ‘limited edition’ Difrax newborn speen ontwikkeld, die voor slechts €1,- euro te verkrijgen is. Als klap op de vuurpijl krijg je bij besteding van €25,00 een exclusieve, trendy animal shopper cadeau. Ideaal om te gebruiken tijdens de beurs!

Weleda – 08.222

Weleda baby verzorgingsproducten zijn op de Negenmaandenbeurs met 50% te koop.

De Kleine Keuken – 08.226

Naast de 100% biologische baby- en kindervoeding, waarmee De Kleine Keuken bekend is geworden zal nu ook de verzorgingslijn te bewonderen zijn op de Negenmaandenbeurs. 100% natuurlijk en zonder parfum, maar wel voor een leukere prijs dan andere producten die 100% natuurlijk zijn. Dat vind ik dus zeker wel heel interessant! Over een beursaanbieding werd geheimzinnig gedaan, dus daarvoor moet je écht even langs de stand! Als je daar toch bent kun je meteen gebruik maken van de aanwezige voedingstechnologen, die je alles kunnen vertellen over voeding voor jouw kindje(s).

Naïf baby – 08.226

Naïf heeft tijdens de Negenmaandenbeurs een aanbieding 3=2 en daarnaast 8 producten voor €80,-.

Kaatje Katoen – 08.PB5

Wasbare luiers zijn goed voor het milieu en de portemonnee! Bij Kaatje Katoen ben je hiervoor aan het juiste adres.

Wehkamp – 08.306

Op de stand van Wehkamp gaan er leuke dingen gebeuren, wat precies is voor mij ook nog een little secret, maar houdt mijn Instagram en Facebook in de gaten want daar zal ik het vlak voor de beurs begint kunnen verklappen!

Zeeman – 11.318 

Bij Zeeman krijg je een gratis rompertje, zodat alle nieuwe ouders de kwaliteit van het biologische katoen zelf kunnen ondervinden. Je moet het rompertje alleen wel even van tevoren aanvragen via deze site. En goed nieuws voor alle (aanstaande) mama’s en papa’s die niet naar de beurs gaan; ook jullie krijgen een gratis rompertje, je kunt hem dan hier aanvragen en ophalen bij een winkel in de buurt.

Winactie

Wil jij kans maken op kaartjes voor de Huishoudbeurs 2019? Laat dan vóór 15 februari 2019 18.00 uur een reactie achter. Vertel me je favoriete herinnering met de persoon die je graag mee wil nemen naar de beurs. Wie weet zijn jullie de gelukkigen die gratis naar de Huishoudbeurs 2019 mogen!

Deze winactie loopt alleen via GierigeGerda.nl, reacties op Instagram of Facebook worden niet meegenomen in de loting. De winnaar krijgt zijn/haar kaartje op 15 februari nog via e-mail toe gestuurd, i.v.m. privacywetgeving maak ik niet bekend wie de winnaar is. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname vanaf 18 jaar.

Ben je geen winnaar? Dan kun je altijd je kaartje kopen via Huishoudbeurs.nl en Negenmaandenbeurs.nl

56 gedachten over “Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs 2019 – Dit mag je níét missen! (+WINACTIE!)”

 1. Ieder jaar denk ik: zal ik naar de huishoudbeurs gaan? En nog nooit geweest… misschien dit jaar? Zeker als ik de kaartjes win, dan kan mijn zus ook mee!

 2. Ik wil graag mijn zus meenemen. We hebben samen natuurlijk heel veel herinneringen. Wat ik het fijnst vond vroeger is dat ik altijd een speelkameraadje had, terwijl we een heel stuk buiten het dorp woonden. Samen verzonnen we de gekste spelletjes.

 3. Met Yvette naar de hhb 9 maanden beurs. Zij was in verwachting van een 2ling. En bij de stands waar ze er niet op in wilden spelen was ik ook ineens zwanger. Heerlijke dag samen gehad. En zij werkt nu ook nog bij Prénatal en mag 1 dag op de stand staan. Zou heerlijk zijn nog eens samen over de beurs te lopen en overal te proeven!

 4. Ik wil graag met mijn vrienden Jarno en Floor naar de Huishoudbeurs! Als studenten zijn we met zijn drieën altijd op zoek naar de beste koopjes en die delen we altijd met elkaar. Zo hebben we laatst samen een uur rond gezocht op internet naar de beste deals voor de HHB. Als ik deze kaartjes win kopen we er een kaartje bij en delen we de kosten als echte Gierige Gerda’s!

 5. Dag, ik doe graag mee met de winactie en zou graag mijn vriendin Senta mee willen nemen. Zij is momenteel zwanger en zal haar kind grotendeels alleen gaan opvoeden. Enorm stoer van haar en ik vind dat ze wel een leuk cadeau verdient heeft. Ikzou haar daarom graag mee nemen naar de Negen Maanden beurs. Mijn favoriete herinnering is een gezamenlijke vakantie naar Ibiza waar we over het hele eiland hebben getourd en enorm hebben gelachen samen!

 6. Ik wil graag mijn zusje meenemen naar de negen maanden beurs. Ze is afgelopen december 2018 bevallen van een prachtige zoon. Ik ben zo trots op haar en ze doet het zo ontzettend goed als mama. Ik nu 28wk zwanger en ik vond het echt heel speciaal om samen zwanger te zijn van allebei ons eerste kindje. Hoe bijzonder is het dat onze kindjes straks maar 6mnd schelen en close met elkaar opgroeien. Daar kijk ik echt naar uit!

 7. Wat een leuke aanbiedingen weer!! Graag zou ik met mijn buurvrouw naar de huishoudbeurs willen! Vorig jaar voor het eerst geweest en wat was het leuk en gezellig! Mijn favoriete herinnering met de Buuf: natuurlijk dat we vorig jaar naar de HHB zijn geweest! We zijn allebei gek op koopjes en daar hoort een dagje huishoudbeurd wel bij!

 8. Mijn favoriete herinnering is dat mijn moeder ook mijn vriendin is die altijd klaar staat voor ons gezin en waar we bovenal onwijs om kunnen lachen omdat ze altijd een gigantische brokkenpiloot is ?.. maar ook hebben we veel schik samen als we op de centjes willen letten denken dat je een aanbieding hebt en duurder uit bent als normaal ? of als we jou blogs samen bespreken gewoon een lach een traan alle herinneringen zijn dierbaar en een dagje huishoudbeurs zou daar kei leuk bij zijn ?…

 9. Whaha. Ooit met mijn zusje naar de huishoudbeurs geweest. Was een jaar of 12 geleden ofzo. We wisten totaal niet wat we moesten verwachten dus we liepen maar wat rond. Wel gelachen op de 9maandenbeurs. We hadden namelijk een hond die Biba heette en zeiden altijd dat ze in bad mocht ( vond ze nog leuk ook) hadden ze daar n Bibabad staan. Dit jaar kan mijn zusje niet mee omdat ze op vakantie is maar ik zou graag een vriendin meenemen ( die al wilde gaan maar de kaartjes te duur vond).

  De Maza Houmous zijn trouwens bij Dirk goedkoper. nu 99ct per verpakking

 10. Ik zou heel graag samen met mijn moeder gaan. Mijn favoriete herinnering met haar is de weekendjes weg destijds voor ons werk waar we het zo gezellig hadden en de grootste lol hadden samen. Na een zware periode is het weer tijd voor wat leuks!

 11. Ik ga graag met mijn zus Hanneke. Mijn zus en ik schelen 10 jaar. Vroeger vonden we dat veel! Toen zij met haar eerste vriendjes thuiskwam, speelde ik nog met Playmobil.
  Inmiddels is dat verschil niet meer zo groot. Beiden flink volwassen ?. Zij een gezin met twee kinderen, ik een man en twee honden en allebei een fijne baan. En sámen naar de Huishoudbeurs, is vaste prik! Ik hoop dat ik de kaarten win, kunnen we weer even flink lachen met zn tweeën!

 12. Ik ga graag met mijn petekind, lekker shoppen, proeven, testen en koopjes scoren. Heerlijk overdekt dus geen koude handen of natte jassen.
  Extra leuk is het dat zij in mei ook peettante wordt dus we gaan ook even naar de negenmaandenbeurs, kan ze alvast fijne cadeautjes shoppen.

 13. Samen met mijn zus. We hebben altijd dikke lol samen. We struinen langs winkels en leuke beurzen om de leukste en voordeligste koopjes op de kop te tikken. En natuurlijk om straks jouw ervaringen te lezen hoe het was op de Huishoud beurs!

 14. Ook ik ging van tiener af aan gezellig met mijn moeder naar de HHB, wat een mooie herinneringen bewaar ik aan die dagen. Tot het te zwaar werd voor haar ging ik met verschillende vriendinnen. Tijdens het overlijden van mijn moeder ben ik bevriend geraakt met de uitvaart onderneemster nu 6 jaar geleden, zij kent de verhalen maar is er nog nooit geweest, graag zou ik met haar de zelfde mooie herinneringen willen maken aan een dagje HHB als die ik met mijn moeder heb gemaakt!

 15. Graag zou ik met mijn nicht gaan die net over is uit Amerika.
  Ze verdient dit.
  Altijd is ze er voor mij geweest. Toen mijn moeder plotseling in het ziekenhuis opgenomen werd, en helaas de dag erna overleed, was ze er voor mij. Ze schreef alles voor mij op wat de doktoren zeiden.

  Een toppertje dus!
  Vroeger ging ik met mijn moeder. Nu wil ik het beleven met haar.

 16. Tof, die aanbiedingen!

  Ik ga graag met vriendinnetje susan naar de huishoudbeurs. Mijn favoriete herinnering met haar is haar bruiloft (en de aanloop ernaartoe). Ik werd er voor mijn gevoel veel in betrokken en het was echt een fantastisch mooie dag! Zo mooi om die twee samen te zien genieten. De liefde spatte er vanaf!

  Nu zouden we graag samen naar de huishoudbeurs gaan!

 17. Ik zou graag weer eens met mijn moeder gaan. De laatste herinnering die ik heb dat we naar zo’n soort beurs zijn geweest, is van zo’n 15 a 20 jaar geleden. Toen heette het de Femina. Zou leuk zijn om weer eens samen met mijn moeder een dagje uit te gaan.

 18. Wat een gave actie! Als trouwe volger van gierige Gerda doe ik zeker hieraan mee! Leukste herhinnering is in een hal voor duizende bezoekers een ‘ontspannende’ gezichtsmassage te hebben gekregen. Ik wil zeker weer gaan!!

 19. 29 jaar gelden ging ik zwanger naar de negenmaandenbeurs en nu wil ik heel graag mijn dochter daarmee naar toenemen

 20. Ik wil hier naartoe met een van mijn vriendinnen, Ella. En de dierbaarste herinnering: onze vakantie in Italië.

 21. gezellig met mijn moeder naar de huishoudbeurs een (bijna) jaarlijks moeder-zoon uitje (als we winnen)

 22. Mijn favoriete herinnering aan de vriendschap met Bianca zijn de momenten dat ze me elke keer heeft opgefleurd als het eventjes tegenzat tijdens de middelbare school periode. Zoals bijv. door tijdens wiskunde te schieten met potloden naar buiten waarbij het ook wel eens mis ging of door samen naar school te lopen en ondertussen alle vervelende dingen eruit te ‘kosten’ tegen elkaar.

 23. Ik doe super graag mee. Als ik win neem ik mijn schoonmoeder mee. Mijn fijnste herrinnering is dat ik in 2015 samen met haar naar Aruba op vakantie ging. Ik kon haar mijn eiland laten zien, waar ik geboren ben. Mijn ouders en familie. Het was zo fijn, het cirkeltje was eindelijk rond.

 24. Zou graag mijn dochter meenemen! Een van mijn favoriete heinnering is dat ze van haar nieuwe school afkwam met een big smile en zei ze begrijpen mij!!!

 25. Ik zou heel graag 2 kaartjes willen winnen om samen met mijn moeder even onze gedachten te verzetten. Helaas even “veroverd” door vele zorgen.
  Phoe een herinnering aan de persoon waar ik mee wil gaan?
  Teveel… maar als ik dan toch mag kiezen. Het rollen van de heuvels in Maspalomas afgelopen zomer. Gekke lieve mam!

 26. De huishoudbeurs!♡
  Wat een super toffe winactie!
  Hier ben ik als tiener een paar keer met mijn moeder geweest.

  Dit jaar zou ik graag met mijn beste vriendinnetje gaan.
  Mijn favoriete herinnering aan haar? Het is lastig kiezen met zo veel mooie herinneringen. Van brugklaskamp, tot onze reis naar Londen 15 jaar later. Die inmiddels al weer 1.5 jaar geleden is.
  Van ontelbare logeerpartijtjes tot nog steeds blijven slapen bij elkaar.
  Van de meest heerlijke theeleut middagen tot aan haar prachtige speech op mijn bruiloft.
  Hopelijk kan de huishoudbeurs een mooie nieuwe herinnering worden.

 27. Mijn leukste herinnering was samen met mn zusje dagje zwemmen met mijn 2 jongens, heerlijk dagje uit, en een dagje uit willen we natuurlijk graag herhalen♡

 28. Ik zou dolgraag met mijn moeder willen gaan. Mijn mooiste herinnering is toch wel al mijn verjaardagen toen ik jong was, dan voelde ik mij echt een prinsesje!

 29. Een internet vriendin die ik voor het eerst ontmoette en die mij om de hals vloog terwijl we elkaar nooit gezien hadden, ook geen foto. En we kletsen 5 kwartier in een uur samen. Het maakt niet uit wat we doen, het is altijd goed. Nu willen we voor het eerst samen naar de hhb maar we zijn allebei niet zo heel dol op van die karretjes die steeds tegen ze enkels en kuiten aanbotsen. Ben benieuwd hoe we ons daardoorheen slaan samen.

 30. Ik ga met m’n zus en jongste dochter (zwanger van de eerste 😀 ) . Een van de lekkerste dingen die ik gegeten heb op de hhb is nog altijd de kipsnack “Roosters”, die liggen dus ook regelmatig in m’n winkelwagentje.
  M’n ‘mooiste’ herinnering aan m’n zus is nog eigenlijk dat ik haar vroeger zo ontzettend irritant en knetterverwend vond (ze was de jongste van 9 kinderen 😉 ).
  De mooiste herinnering aan m’n dochter vind ik nog wel, toen ze eindelijk bekend maakte dat ze ’n relatie had met haar huidige vriend (waar ze ook verkering mee had toen ze 16 was, wat uit ging). I, hebben jullie wat samen? Nee hoor, alleen maar wat contact. Tijdje later: I, hebben jullie nu wat? “nee hoor, we zijn gewoon vrienden”. Nog ’n tijdje later: I. hebben jullie nu wat? “Heel misschien wordt het wel iets”. 2 weken later: I. hebben jullie nu wat? “Ma, we hebben al zeker 2 maanden weer ’n relatie”. Zouden ze nu écht gedacht hebben dat “Ma” dat niet had gemerkt? In ieder geval een mooi koppel, die dolgelukkig zijn en over ’n paar maanden hun eerste kindje verwachten.

 31. Mijn leukste herinnering aan de huishoudbeurs is nu bijna 5 jaar geleden ik ging voor het eerst samen met me beste vriendin die al vaker was geweest met haar moeder. Ze zei al dit wordt je ontmaagding en als je eenmaal bent geweest wil je elk jaar? nou geloof mij nadat we naar de beurs waren geweest was ik totaal kapot heel de dag lopen en slenteren mensen die stonden te dringen bij de gratis spullen en dan maar te zwijgen over alle trolleys?ik was totaal van de kaart en riep dan ook hard dat ik nooit meer naar de beurs zou gaan ? tot het jaar daarop en ik spontaan bedacht dat we ook wel naar de huishoudbeurs konden gaan want eerlijk is eerlijk hoe erg de eerste keer ook vond stiekem vond ik het geweldig al die koopjes en alles proeven maar ook om er gewoon even tussen uit te zijn en sinds dien gaan we elk jaar. En kan ik oprecht zeggen dat ik helemaal weg ben van de huishoudbeurs ?

 32. Ooit, zo’n 11 jaar geleden ben ik eens met een vriendin geweest. Zij vond het verschrikkelijk en heeft de beurs voor de rest van haar leven afgezworen! (Dat is toch bijna niet te geloven, hahaha)
  Ik was direct hooked!!! Wat zijn die koopjes, vooral in de vreetha leuk…..en die trolley zit dan ook altijd stampvol (sorry trolleyhaters, ik kan niet zonder!)
  De jaren erop ben ik steeds met iemand anders gegaan tot ik mijn match vond…..Mijn buurvrouw blijkt net zo’n huishoudbeurs-freak te zijn als ik en we kunnen echt al maanden uitkijken naar de beurs. We zoeken al ruim voor de beurs naar leuke koopjes, goodies en ander trolley-vullend materiaal. Daarom ook zo blij met deze pagina, want wat smul ik van deze voorkennis!!

  Echt op budget naar de beurs ga ja pas met gewonnen kaarten Dus we gaan hard duimen hoor….

 33. Ja zou heel graaf met mijn dochter gaan ze heeft 3 kleine kinderen altijd druk is ze er even uit een leuk moeder dochter dagje

 34. Na ladiesnight te hebben gedaan bij de bios hoort dit ook wel in ons rijtje vriendinnenuitjes! Ik doe graag mee!

  Toevallig op je blog gekomen maar ik ga maat eens gauw verder lezen 🙂

 35. Super leuk! Ik wil graag komen met mijn moeder. Mijn favoriete herinnering is eigenlijk het ouderwets spelletjes spelen aan de keukentafel of samen een legpuzzel maken.

 36. Vorig jaar gezellig met mijn schoonzus beide zwanger naar de huishoudbeurs geweest. Nu willen we het dit jaar even goed over gaan doen want nu kunnen we weer alles proeven en proberen!

 37. Ik ben al een paar jaren niet geweest maar nu ik je verhaal lees, begint het te kriebelen. Leuk om koopjes te scoren. Om te beginnen heb ik vandaag treinkaartjes vanKruidvat gekocht en nu maar duimen dat ik ook de toegangskaarten win voor mij en een vriendin.

 38. Ik zou heel graag de kaartjes winnen! Mijn beste vriendin Luka is er nog nooit geweest en graag zou ik haar meenemen om te laten zien hoe leuk het is en wat voor leuke producten je er kunt scoren! Ook zien we elkaar door drukte op dit moment weinig dus is dit een mooi moment voor een gezellig dagje weg

 39. Met mijn moeder! Genoeg mooie herinneringen aan haar. Ik word dit jaar moeder, voor haar het eerste kleinkind.
  Extra speciaal om dit jaar naar de huishoudbeurs en de negenmaandenbeurs te gaan!

 40. Ik wil zo graag gaan! Ik ga meestal met mijn moeder. Een leuke herinnering is toen we samen op de foto mochten aan een gedekte tafel. De foto heb ik bewaard. Elke keer als ik ernaar kijk denk ik aan die superleuke dag die we hebben gehad.

  Ik doe graag mee!

 41. Wat een geweldige kans die laat ik niet aan me voorbij gaan ?
  ik ga het toch proberen ik heb openbaar geliked en openbaar gedeeld.
  Het zou toch geweldig zijn om te mogen winnen ?
  Ik ga iedereen uitnodigen om mee te doen om jullie pagina een like te geven ? ik hoop het zo spannend .
  ik ga jullie pagina in de gaten houden ?spannend en you never know?

 42. Leuke website! Bedankt voor de tips omtrent de koopjes! Ook wij wagen een poging om de kaartjes te winnen. Ik ben al een aantal keer geweest en blijf het leuk vinden! Meestal ga ik met mijn man of zusje. Mijn grappigste herrinnering met mijn man was toen we bij de brandweer een nagebootst huis in mochten waar brand was. In het donker en met rook moest je dan de deur zien te vinden en proberen te vluchten. Ik ben claustrofobisch en heb me hier niet aan gewaagd maar mijn man wel. En die raakte behoorlijk in paniek. Die blik van hem toen hij er eindelijk uit kon! Hilarisch!

  Dit jaar wil ik mijn dochter van 11 meenemen. Ze wil ieder jaar mee maar dat leek me niet zo leuk omdat ik niet het idee had dat ze al dat geslenter leuk zou vinden en we steeds ’s avonds gingen. Dit jaar wil ik haar verrassen en wel meenemen. Ze zal het geweldig vinden!

 43. Superhandig en leuk deze blog!
  Ik loot graag mee voor de kaartjes. Lijkt me tof om met mijn moeder naar de beurs te gaan.
  Op jacht naar de nieuwste producten en beste aanbiedingen!

 44. Vorig jaar geweest met mijn zus kindjes thuis een lekker mama uitje. Het leukste vinden wij de pasar malam heerlijk om jezelf even terug te trekken met heerlijke exotische etenswaren en prachtige voorstelling. Dit jaar staat zeker in de planning maar we moeten alleen nog de kaartjes halen. En het is ook helaas de laatste keer dat ik zal gaan want ik verhuis met mijn gezin naar het buitenland dus even met me zus nog samen genieten zal erg gewaardeerd zijn.

 45. Met mijn moeder van alles meegemaakt , op mijn 16de praatte ik mij het dranklokaal in . We hebben Gerard Joling zien optreden en hij kwam vlak bij ons langs , mam helemaal hotel de botel haha . Jantje Smit toen ik een jaar of 13 was , de huishoudbeurs hoort bij ons . Dag voor mijn galblaas operatie liep ik beroerd over beurs , heb toch nog een enorm leuke dag gehad en mensen die ik van een online forum ken ontmoet . Alle herinneringen zijn leuk aan de beurs , de sfeer het samenzijn met mijn moeder . Tot de rijen aan de wc (en dan stiekem naar de heren wc gaan ) en de laatste jaren de invasie van trolleys . We gaan grsag onze traditie dit jaar weer voortzetten!

 46. Even inkomen, even wennen, rondje lopen, hier en daar wat proeven, de eerste aankopen worden gedaan. Een drankje proeven in het proeflokaal, nog wat hapjes proeven, kijken welke optredens er zijn.. Even lekker swingen, aanbiedingen neuzen. Toch nog maar een rondje proeven. Nog meer aankopen doen want het is allemaal zo lekker.. En zo gaan we na een heerlijk dag vol vol nieuwe leuke gezellige herinneringen met veel te volle tassen weer naar huis! Maar thuis beleven we het nog een keer met al die lekkere dingen en laten we mannen en kids meegenieten van onze gezellige vriendinnendag #diemoetjekoesteren ❤️

 47. Ik zou graag samen met mijn moeder en/of zus willen gaan! We vinden het alle drie leuk om op koopjes-jacht te gaan! Zo lezen we graag jouw artikelen en houden scoupy graag in de gaten, maar gaan we zelf ook graag op “onderzoek” uit bijvoorbeeld bij de kringloop of rommelmarkten. Zo staan er in mijn huis heel veel spullen die me herinneren aan die keren samen met mijn moeder en zus!

 48. Wauw wat een leuke actie, de huishoudbeurs is ieder jaar weer een fantastische dag samen met Bianca, die begint al met de heenreis, want vanuit de achterhoek is het toch tijd ruim 2 uur rijden, en er gebeurt altijd wel wat onderweg!
  Dan natuurlijk nog de fantastisch beurs zelf en vaak bepakt en bezakt weer terug naar huis, onderweg nog lekker ergens eten! Oftewel altijd een heerlijk dagje uit!

 49. Jaaaaa, hier doen wij graag aan mee. Ieder jaar ben ik samen met mijn dochter Fleur, mijn vriendin Ida en haar dochter daniek van de partij. Verleden jaar veel pech gehad om vanuit leeuwarden naar de RAI te komen. Wegwerkzaamheden op het spoor. Dus eerst trein, toen bus, toen weer trein. De hhbeurs was fantastisch. Veel te veel gekocht dus zwaarbepakt naar huis…… maar wat bleek………de werkzaamheden op het spoor waren nog niet afgerond. Dus veel te moe en weer met de trein, bus en trein. We waren s’avonds last afgepeigerd toen we thuis waren. Maar joehoe …….We hebben er weer zin aan. Hopelijk gaat het dit keer goed

 50. Ik zou graag samen met mijn man gaan,
  In 2010 en 2012 was ik hoogzwanger en wilde heel graag naar de Negenmaandenbeurs. Mijn man ging toen met mij mee voor mij! Hij had er iegelijk helemaal geen zin in. Na twee keer mee te zijn gegaan begon hij het leuk te vinden. Daarom zou ik heel graag de kaarten winnen om er samen weer een keer een gezellig dagje huishoudbeurs van te maken.

 51. Super leuk om naar de huishoudbeurs te gaan! Elk jaar ga ik met mijn lieve vriendinnen en dit jaar is het extra leuk omdat er 2 vriendinnen zwanger zijn en de negenmaandebeurs er ook is! Dus dat wordt shoppen, heerlijk eten, info verzamelen en wat vooral heel erg belangrijk is; heel veel lol en herinneringen maken 🙂 ik doe dus graag mee!!

 52. Ik heb zo gelachen met mijn vriendin Wendy toen we met een volgeladen panterprint boodschappenwagentjes als typisch hh beurs vrouwen daar liepen. Zou leuk zijn als we dit tafereel kunnen herhalen als we kaartjes winnen!

 53. De huishoudbeurs wat een herinnering is dat.
  De laatste keer dat ik en mijn zus er zijn geweest is 18 jaar geleden. En hoe weet ik dat percies 18 jaar nou de kleine man die toen in de buik zat wordt nu 18 in mei en moest toen nog geboren worden.
  Ik ben daarna ook nog eens met een oud collega geweest en dat is ook alweer 10 jaar geleden dat was zeer hellaries wat hebben toen gelachen en alles geproefd wat er te proeven was en inderdaad ook wij ginnen met twee volle trolly’s maar huis met de worden tegen elkaar: doen we volgend jaar weer.
  Maar daar is door omstandigheden nooit iets van gekomen?.

 54. Gadget van de Katja?
  Die tas die we vorig jaar ook kregen?
  Misschien over het hoofd gezien Haha

Reacties zijn gesloten.