35% kortingsstickers
Boodschappen

Producten die ik koop met 35% kortingsstickers

Aan het einde van de dag plakken sommige supermarkten kortingsstickers op de producten die nog beperkt houdbaar zijn. Sommige winkels doen dat al 2 dagen voor de t.h.t. datum behaald wordt, anderen doen het de dag van tevoren of zelfs op de dag zelf. Ik kom zelf vooral bij Albert Heijn voor de kortingsstickers en hier is de korting 35% en daar is deze lijst ook op gebaseerd. Verder ken ik de stickers eigenlijk alleen van de Lidl. Ken jij nog andere winkels die werken met kortingsstickers?

Aardappelen

We zijn maar met 2 personen en daarom gaan aardappelen meestal niet zo hard. Ik koop daarom dus graag kleine zakjes aardappelen. Meestal probeer ik deze dan in de aanbieding te scoren of dus met een 35% kortingssticker. Heel soms heb ik het geluk dat een AH Basic 5 kilo zak een mooie sticker heeft, dan is deze grote zak haast net zo duur als een 1 kilo zak. Ik bewaar de aardappels dan in een kartonnen doos op een droge, koele plek en hope for the best.

Vlees en vleesvervangers

Ik ben niet zo’n fan van vlees in de aanbieding en zogenaamde ‘kiloknallers’, maar als ik dan eens vlees zie met een 35% kortingssticker vind ik dat wel een mooi moment om in te slaan. Zonde als dit weggegooid zou worden! Ik eet dit vlees diezelfde avond of stop het meteen in de vriezer als ik thuis kom. Zo kan ik er de weken erna nog van genieten. Hetzelfde geldt voor vleesvervangers, zeker omdat mijn favoriet eigenlijk niet in de aanbieding komt. Dan is een kortingssticker wel lekker meegenomen.

Appels

Voorverpakte appels hebben, in tegenstelling tot hun losse soortgenoten, een t.h.t. datum. Toch zijn appels nog lang na deze datum prima te eten en daarom koop ik ze graag met een sticker. Natuurlijk controleer ik ze zoveel mogelijk op bruine plekjes, maar dat doe ik ook als ik losse appels koop. Ik wijk eigenlijk vrijwel nooit van mijn op-één-na favoriete appelsoort (Elstar) af, maar als Pink Lady een keer goedkoop te vinden is is dat een extra traktatie.

Brood

Brood is een populair product om met korting te kopen. Daarom moet je goed weten hoe laat hier de stickers op komen. Ik eet nu eigenlijk geen brood meer, maar toen ik nog wel at wist ik precies hoe laat ik op zaterdag bij de supermarkt moest zijn. Dan kocht ik brood voor 1 of 2 weken en dat stopte ik in de vriezer. Elke dag het brood vers uit de vriezer voor het ontbijt en lunch en flink bespaart!

Producten in de Bonus

Ik voel me altijd een beetje een winnaar als ik producten uit de Bonus vind met een kortingssticker. Zeker als het dan bij een 1+1 gratis actie is en ik vind er 2. Dan heb je een flinke extra korting te pakken. Zeker als het dan een van bovenstaande producten is is dat een heel goede deal.

Welke producten haal jij het liefst met 35% korting?

2 gedachten over “Producten die ik koop met 35% kortingsstickers”

  1. Interessant artikel! Wokgroenten van ah zijn regelmatig in de bonus 1+1. Als je er dan 2 vindt, betaal je zo weinig dat je er niet zelf voor kunt snijden. Ik meen iets van €0.60 per zak. Dan sla ik groots in en stop ze in de vriezer.

  2. Toevallig zag ik gisteren op het etiket staan : houdbaar tot….. ná deze datum: kijk ruik en proef of het product nog goed is.
    Dit heb ik nog nooit gezien, ik heb wel vaker producten óver datum gegeten of gedronken.

Reacties zijn gesloten.