Stocard bespaar apps
spaarkaarten

Stocard: altijd je klantenkaarten bij de hand

Een app die ik echt heel erg graag gebruik is de Stocard app, dankzij deze app heb ik altijd mijn klantenkaarten bij. Ook van die ene winkel waar ik echt maar heel af en toe kom. Ook als ik een keer alleen wat geld mee heb genomen en mijn tas thuis heb gelaten. Gewoon altijd als ik mijn telefoon bij heb en mijn telefoon ben ik echt al heel lang niet meer vergeten.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het gebruik van de app zo simpel als het gebruik van een klantenkaart in de winkel. Je klikt in de app op de rode cirkel met het witte plusje. Vervolgens kies je van welke winkel je de  klantenkaart je toe wil voegen en als laatste stap scan je de streepjescode of vul je je kaartnummer in. Kom je vervolgens bij de winkel waar je je klantenkaart wil gebruiken, dan zoek je hem op in de (naar keuze op alfabet of frequentie gesorteerde) lijst en laat je de streepjescode uit de app scannen.

Twee personen, één klantenkaart

Ik vind de app vooral ook erg praktisch voor een huishouden waarin meerdere mensen de aankopen doen. Mijn vriend kan op deze manier dezelfde klantenkaarten gebruiken, dit is vooral handig wanneer je punten spaart. Zoals bij ons bijvoorbeeld het geval is bij het tankstation, bij Kruidvat of Etos komt mijn vriend sowieso niet (zonder mij). Al is het wel handig dat hij toegang heeft tot de kaarten als hij er wel een keer komt.

Al met al super handig dus deze app, je kunt hem downloaden voor zowel Android als iPhone. Benieuwd welke klantenkaarten ik in mijn app heb staan? Dat vertelde ik al eens in een video.

Gebruik jij een app voor je klantenkaarten of heb jij ze nog ‘ouderwets’ in je portemonnee?