boodschappenbox

Ik bestelde weer eens een Scoupy boodschappenbox!

Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst een Scoupy box bestelde. Dus toen ik zag dat er een Back To School box te koop was, die met korting van een ScoupySparen kaart maar €8,99 was besloot ik hem te bestellen. Deel van de box was al bekend, maar 5 items uit de box waren een verrassing. Dus ik was erg benieuwd toen ik de box in mijn vakantie binnen kreeg. Wat zouden de verrassingsproducten zijn?

Inhoud van het pakket

 • Zwitsal – Deodorant (€3,89)
 • W.K Kellogg by Kids – Blauwe bes, appel & bietjes (€2,99)
 • Samasaya – Groene thee noedels (€2,99)
 • Celestial Seasonings – Matcha green (€2,69)
 • Dream – Coconut original (€2,19)
 • Silvo glutenvrij – Chilli con carne (€1,99)
 • Silvo glutenvrij – Tikka masala (€1,99)
 • Argeta – Kip (€1,25)
 • Princess – Ansovisfilet in olijfolie (€1,15)
 • Organix Knijpfruit – Appel, banaan & yoghurt (€0,99)
 • Organix Knijpfruit – Appel, ananas & kokosnoot (€0,99)
 • Amstel – Radler 0,0% grapefruit (€0,80)
 • Maoam – Maomixx (€0,60)
 • Hero – Cassis zero (€0,49)
 • Haribo favourites mix – Pocket size (€0,40)
 • Haribo favourites mix – Pocket size (€0,40)

Prijs van de doos

Omdat ik dus nog een volle spaarkaart had betaalde ik €8,99 voor de box. De normale prijs van €10,99 vind ik zelf wat aan de hoge kant. De consumentenprijs van de producten in de box is €25,80, precies zoals ook aangegeven wordt door Scoupy zelf. Als ik naar deze box kijk en mijn normale consumeergedrag ben ik zeer tevreden over de inhoud. Normaal zou ik een aantal dingen niet (vlug) kopen, maar ik zal ze zeker kunnen gebruiken. Nu ben ik ook niet super erg tegen het eten van bewerkt voedsel, mits het met mate is. Dus wat mij betreft kan ik dit prima in mijn normale (wat mij betreft) gezonde levensstijl gebruiken.

Wat vind ik van de box

Zoals ik al zei; ik ben dus zelf erg tevreden over de doos. De Maoam snoepjes gaan altijd naar mijn vriend, maar de Haribo snoepjes eet ik nu lekker zelf op! Naar de deodorant van Zwitsal was ik al wel benieuwd, ik vond het alleen erg duur om deze zomaar te kopen, erg blij dat hij dus in deze doos zit. Ook dat het een roller is in plaats van spuitbus want dat vind ik prettiger. Cassis en Radler zitten bijna altijd in de boxen, helemaal niet erg want super lekker. Al ben ik niet zo fan van de Fris variant van 0,0% omdat de zoetstof een beetje een raar bijsmaakje heeft. Maar hey als dat het enige is? Verder erg lekkere, leuke dingen en wat mij betreft dus zeker een succes voor €8,99.

Spaarkaart

Als je bij de Scoupy app je kassabon scant en indient voor ScoupySparen krijg je voor elke €10,00 op de bon één digitale spaarpunt. Met 15 spaarpunten is je spaarkaart vol en hiermee kun je sparen voor verschillende dingen. Korting op producten of uitjes of tijdschriften. Ik gebruik ze eigenlijk alleen voor de boxen, omdat ik de andere acties altijd wat magertjes vind en je moet dan nog altijd flink bijbetalen naar mijn mening. Voor deze box acties houd ik altijd een volle kaart achter de hand. Maar je kunt ook bonnetjes bewaren, tot 6 weken na de aankoopdatum kun je ze namelijk inleveren en de punten worden bij mij altijd in een aantal minuten tot maximaal een uur later goedgekeurd.

Het was leuk om weer een Scoupy box te ontvangen. Ook al heb ik het zelf betaald, het blijft een klein cadeautje. En hoewel ik vaak zeg dat ik niet elke box zou kopen als ik mijn blog niet zou hebben, deze zou ik zeker wel hebben aangeschaft!

3 gedachten over “Ik bestelde weer eens een Scoupy boodschappenbox!”

 1. Ik begon met sparen bij Scoupy toen je nog E 2,50 kreeg uitbetaald voor een volle spaarkaart. Helaas zijn ze daarmee gestopt. De boxen vind ik niet interessant, omdat ze veel producten bevatten die ik niet gebruik en ook niet wil uitproberen. Ik heb weleens een tijdschrift-abonnement van 3 maanden ermee besteld. Ik heb al veel volle kaarten maar denk dat ik nu maar stop met kassabonnen insturen. Die contante uitbetaling zal niet gaan terugkomen helaas.

 2. Ik kan mij niet meer herinneren dat je ooit €2,50 kreeg voor een volle spaarkaart. Er is wel veel veranderd in de cashback wereld en dat is niet heel positief allemaal. 🙁

 3. Goed dat ik dit lees, het word hier ook wel weer is tijd voor een leuke box, ben dol op pakjes haha

Reacties zijn gesloten.