korting

Korting verdienen met je afval met Impackt

Gooi jij de verpakkingen van verzorgingsproducten zoals shampoo en douchegel nog gewoon in de vuilnisbak? Ik denk dat als je hoort van dit geweldige systeem dat vanaf morgen bij de 25 deelnemende Wibra filialen te vinden is niet meer. Je kunt daar namelijk korting verzamelen door je lege plastic flessen van verzorgingsproducten en huishoudelijke producten daar in te leveren.

Geld verdienen met afval

Om mee te doen heb je (helaas) wel weer een app nodig om je punten te kunnen verzamelen. Thuis kun je alvast de barcode van je product scannen om te zien of het deelneemt. Voor nu zijn het de producten die je ook bij Wibra kunt kopen die je kunt inleveren voor punten. Maar producten die nog niet in de app staan kun je wel inleveren, je krijgt alleen geen punten. Mocht het zo zijn dat een verpakking wel recyclebaar is dan kan het later worden toegevoegd. Voor elk product krijg je punten, hoe meer impact (Impackt) het recyclen van de verpakking heeft op het milieu, hoe meer punten je krijgt. Met deze punten kun je kortingsbonnen voor Wibra kopen. De bonnen verschillen van 10 tot 25% op een product naar keuze tot 10% op de hele kassabon. Het is maar net wat het beste bij je past!

Scannen voor korting

Eenmaal in de winkel scan je met de app eerst de QR code op de bak en dan één voor één alle verpakkingen die je wil inleveren. Je punten worden automatisch toegevoegd aan je account. Is een streepjescode beschadigd? Ga dan even naar een medewerker, zij kunnen ervoor zorgen dat je je punten alsnog op je account krijgt toegevoegd. Koop je een voucher, dan moet je deze binnen 15 minuten besteden, let daar dus goed op voor je je voucher aankoopt en ga eerst lekker de winkel door! Ik zou de korting gebruiken om mijn voorraadkast aan te vullen met huishoudelijke producten, want zo kan dat wel extra voordelig!

Inzamelen en vouchers kopen kan vanaf dinsdag 6 september 2022. Voor nu is het systeem enkel bij 25 Wibra filialen in de provincies Noord en Zuid-Holland, maar ik hoop heel erg dat het aanslaat en ook vlug bij mij in Brabant te vinden is zodat ook wij voor korting kunnen gaan recyclen!