Gierige Gerda zomerrooster 2019
Actualiteiten

Mededeling: Gierige Gerda zomerrooster

De vakantie is officieel begonnen! In het Zuiden dan toch, want dat is de eerste regio waar dit jaar de (school)vakantie begint. Volgende week heeft ook regio Noord vakantie en regio Midden is als laatste met vakantie vanaf 20 juli. Hopelijk krijgen we de komende 8 weken heerlijke zomerse dagen en kan iedereen genieten van de vakantie, thuis of juist in Verwegistan.

Daarom heb ik besloten om de komende weken een zomerrooster aan te nemen op GierigeGerda.nl. Dat betekent dat ik tot en met week 35 (26 augustus tot 1 september) alleen op woensdag en zondag een artikel online zet. Als er reden voor is kan er wel eens een extra artikel online komen, maar dit zal ik dan wel delen op Instagram of Facebook.

Instagram heb ik de laatste tijd flink verwaarloosd. Onder andere omdat de app het niet meer zo lekker deed op mijn telefoon. Daarom heb ik een nieuwe (een Nokia 7.1, review volgt) aangeschaft, zodat ik ook daar weer wat meer leuke, unieke content kan plaatsen. Instagram is toch de plek waar het hele Gierige Gerda avontuur begon en ik vind het contact met volgers (jullie!) ook het allerleukste!

Zelf ga ik ook nog op vakantie deze zomer, ik ga lekker naar een villa in het Zuiden van Frankrijk. Genieten van de zon en het privé zwembad en verder niet zo heel veel doen. Oh jawel, ik ga natuurlijk naar de hypermarché! Wanneer ik ga houd ik wel voor mezelf maar ik beloof dat er wel een leuk verslag online komt bij terugkomst.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie of als je (nog) geen vakantie hebt, een hele fijne zomer.

2 gedachten over “Mededeling: Gierige Gerda zomerrooster”

Reacties zijn gesloten.