Scoupy zomerbox review
Shoplog

Ik heb de Scoupy Zomerbox gekocht!

Yes, ik heb weer eens een Scoupy pakket besteld! De Scoupy Zomerbox om precies te zijn. Er zaten dit keer best wel wat dingen in die ik toch gebruik of waar ik benieuwd naar ben, dus leek het mij een goed moment om er weer eens eentje te kopen.

Inhoud van het pakket

· Pickwick Joy of Tea €2,05
· ORGANICS by Red Bull Simply Cola €1,35
· ORGANICS by Red Bull Bitter Lemon €1,35
· MAOAM Stripes €1,55
· Fairtrade ORIGINAL Tropisch sap €1,84
· Amstel Radler Fris 0.0% €0,78
· Santa Maria Fish Taco Seasoning Mix €0,92
· Haribo Duo Fruity €1,49
· Heineken 0.0% €0,68
· MAGGI Puree voor stamppot €1,49
· HAK saladeverrijker €1,91
· Lipton Green Ice Tea Matcha Cucumber & Mint €1,03
· Mentos Chewy & Fresh €2,37
· Honest Kids Appel Bio 4 x 200 ml €2,79
· Douwe Egberts Ice Cappuccino €1,09
· Bio OERRR Koek €0,56
· HG kalk weg €3,99
· HomeMade Bakmixen Shake & Bake Pannenkoeken Naturel €1,43

Dit alles zou €28,67 kosten als je het bij Albert Heijn en/of Jumbo zou kopen. Ik heb er uiteindelijk maar €8,45 voor betaald omdat ik gebruik heb gemaakt van de Scoupy Super Sparen korting. Dit betekent dat ik ruim 70% korting heb gekregen. Omdat het overgrote deel van de box bestaat uit dingen die ik vaker koop vind ik dit een leuke prijs.

Kortingsbonnen

Naast de boodschappen zitten er in de doos ook 3 kortingsbonnen. Deze worden door Scoupy niet bij de door hun aangegeven waarde opgeteld, wat ik erg positief vind. Vaak worden kortingsbonnen gebruikt om de waarde van een box op te schroeven, maar dat is dit keer dus niet het geval. De kortingsbonnen zijn:

· Korting bij Sunday’s t.w.v. €3,50
· Korting bij Smileffect t.w.v. €10,-
· Gratis mini fotoboek bij Pixum of korting t.w.v. €7,95

Ik vind het leuk dat je een gratis fotoboekje kan maken. Dit is een fotoboekje van 15 cm bij 11 cm en 26 bladzijden, t.w.v. €7,95. Je betaald wel €4,99 verzendkosten, iets wat niet op de bon staat, dat vind ik jammer. Maar ook voor €4,99 is het een leuk bedrag. Bijvoorbeeld leuk als ‘zwetsmepke’, zoals dat in Brabant wordt genoemd. Een fotoboekje waarmee oma (of opa) makkelijk met foto’s van de kleinkinderen kan pronken. De korting bij Sunday’s en Smileffect zijn maar minimaal op de normale kosten, dus wat mij betreft niet interessant.

Verzending

Het zou 7 werkdagen duren voor ik het pakket zou ontvangen, omdat ik op 25 juni bestelde had ik het pakket op donderdag 4 juli verwacht. Uiteindelijk werd het pakket op 6 juli bezorgd, iets later dus maar wat mij betreft prima op tijd.

Scoupy Super Sparen

Omdat ik natuurlijk de maximale korting wilde hebben op deze box besloot ik gebruik te maken van Scoupy Super Sparen. Enige probleem? Ik had welgeteld 1 punt! Gelukkig bewaar ik altijd al mijn kassabonnen en kon ik gewoon wat oudere bonnen inleveren. Je mag tot 5 bonnen per dag inleveren. Op deze manier geef ik geen informatie aan Scoupy als ik er niet ook wat voor terug krijg, maar kan ik wel gebruik maken van de actie als ik dat wil. De informatie op de bonnen is kostbaar, vertelde ik al eerder, dus daar ga ik zorgvuldig mee om.

Wat mijn opviel na het bestellen was dat op de foto van de box ook Hak saladeverrijker en Becel koffiemelk afgebeeld staan, maar in de lijst van producten stond dit toen niet aangegeven. Na een berichtje op Instagram werd mij verteld dat alles op de foto daadwerkelijk in het pakket zat, echter was de koffiemelk vervangen door de Ice Tea.

Prima dus, het is inmiddels ook aangepast. Want ja; de box is nog steeds te verkrijgen. Voor €10,95 zonder Super Sparen punten en met een volle Super Sparen spaarkaart krijg je €2,50 extra korting.

3 gedachten over “Ik heb de Scoupy Zomerbox gekocht!”

  1. Goedemorgen, ik lees dat je zegt “de informatie op de bonnen is kostbaar, vertelde ik al eerder”…waar kan ik hierover teruglezen? Zou graag weten waarom dit zo is. Alvast bedankt! P.s. Ik vind je blogs echt heel leuk!

Reacties zijn gesloten.