Action favorieten
Shoplog

Mijn favoriete producten van de Action!

Action is een heerlijke winkel, maar je moet er goed uitkijken. Niet alleen dat de acties wel echt zoveel goedkoper zijn, maar ook dat er niet teveel onzinnigs in je mandje mee naar huis gaat. Ik probeer daarom alleen naar Action te gaan als ik echt iets nodig heb wat ik alleen bij Action koop, welke dingen dat zijn ga ik je nu vertellen.

Powerspons

Powersponsjes, of wondersponsjes zoals ze hier in huis vaker genoemd worden, zijn echt geweldig om echt grondig schoon te maken. Of het nu gaat om aangebakken vlekken in de oven, kalkaanslag in de badkamer of een vlek in de bank. Alleen met deze sponsjes gaat het eruit. Ze kosten €0,99 per 5 en ze gaan eigenlijk maar 1 goede poetsbeurt mee. Niet heel duurzaam dus en ik gebruik ze daarom alleen in ‘noodgevallen’, maar als ik ze gebruik stellen ze mij niet teleur!

Batterijen

Ook niet heel duurzaam, want ik zou beter oplaadbare batterijen kunnen kopen, maar daarmee ben ik altijd zo’n kluns die ze kwijtraakt. Deze batterijen gaan echt wel heel lang mee, ik gebruik ze bijvoorbeeld ook in mijn draadloze toetsenbord, maar als mijn computer dan zeurt dat de batterijen bijna leeg zijn kan ik zeker nog wel een week of 2 door. Terwijl ik veel typ voor mijn blog. Fijn dus en mijn lege batterijen lever ik altijd netjes in bij de supermarkt. Oh en met €1,79 zijn ze net wat goedkoper dan de batterijen van Lidl als deze in de XXL actie zijn, maar deze gaan ook heel lang mee!

Notitieboekjes

Ik ben dol op notitieboekjes en ik heb ze dan ook in alle soorten en maten en voor elke gelegenheid. Een bullet journal voor mijn blog planning, een gewoon schrift voor mijn dagelijkse planning, een collegeblok voor brainstormen en boodschappenlijstjes en een klein boekje in mijn tas voor als ik onderweg een geniaal idee krijg. Het liefste zijn ze ook nog schattig of met een inspirerende tekst er voorop. Ik ben een sucker voor #girlboss artikelen, heel fout maar ik heb zo mijn dromen. Tegenwoordig probeer ik wel wat minder boekjes te kopen en alleen als ze echt nodig heb overstag te gaan, maar dan koop ik ze meestal wel bij Action. Andere favoriet is Hema, helemaal voor schriften want die vind ik van de Action dan weer helemaal niet fijn.

Wc eend strips

Ik vind het altijd wel lekker om een wc blok in de wc te hebben. Het ruikt lekker, geeft een fris gevoel tussen de (grote) poetsbeurten door en als ik de reclames mag geloven is het ook echt een stuk hygiënischer. Maar van die blokken met een plastic houder, die je aan de wc moet hangen vind ik niet fijn, dus gebruikte ik lange tijd de Fresh discs van Wc Eend, eerst Mr. Muscle maar dat is veranderd. Deze waren echter kneiterduur, bijna 3 euro voor 6 van die roosjes. Toen ontdekte ik de strips bij de Action die eigenlijk hetzelfde zijn alleen dan zonder mooi vormpje en met papiertjes i.p.v. een ‘pistool’. En ze kosten maar €0,89 voor 3 strips, bijna de helft minder! Ik heb mijn basiskit nog van de Fresh discs dus bij een aanbieding waarbij je minder dan €0,30 per disc betaald wil ik nog wel eens overstag gaan, maar ik kan je zeggen dat dat maar weinig voor komt.

Oplaadkabel voor telefoon

Oplaadkabels moeten wel haast het grootste luxeprobleem zijn wat we hebben. Waarom gaan die dingen altijd zo vlug stuk? Oke, misschien komt het omdat we er niet voorzichtig mee omgaan, maar ik had vroeger ook hetzelfde probleem met de oortjes voor mijn discman en daar was ik wel heel voorzichtig mee, zeker met die echte van Sony die nieuw een vermogen kostte. Anyway, sinds ik iets meer neertel bij Action voor mijn kabels (zo’n €3,50 voor een kabel van 3 meter) is dat gezeik een stuk minder. Dat zijn gamekabels en die lijken een stuk steviger te zijn. Ik kan nog steeds niet zeggen dat mijn kabel zo lang mee is gegaan als mijn telefoon, maar ik heb deze nu toch al wel langer dan een jaar in gebruik gehad. Niet slecht voor een kabeltje van nog geen €3,00!

Als laatste wil ik ook nog de zwangerschapstesten aanbevelen. Als je vaak wil/ moet testen kan dat behoorlijk in de papieren lopen, maar de zwangerschapstesten van Action kosten nog geen €2,00 voor 2 stuks en zijn gewoon betrouwbaar. Ook handig om gewoon in huis te hebben voor ‘noodgevallen’.

Voor welke producten ga jij speciaal even langs de Action?

6 gedachten over “Mijn favoriete producten van de Action!”

  1. Ik koop nooit bij Action. Het milieu en goede arbeidsomstandigheden in alle landen zijn belangrijker dan mijn portemonnee!

  2. Ik heb laatst in een verklaring van Action gelezen dat zij deze punten ook heel belangrijk vinden en juist besparen door groots in te kopen, geen dure reclames te maken en alleen maar met volle vrachtwagens te rijden.

  3. Ik weet dat bij jou het bezuinigen voorop staat, maar krijg toch steeds meer problemen met je blogs. En dan heb ik het over het milieu, in dit blog bv batterijen en sponsjes. Er zijn zoveel andere oplossingen. Kijk om je heen, we zijn ons zelf aan het vernietigen.

  4. Ik ben niet op alle vlakken van mijn leven bezig met duurzaamheid, maar zeker wel op een flink aantal. Is je wel eens opgevallen dat ik het eten van (goedkoop) vlees niet promoot? En dat ik ook andere voedselverspilling zeker probeer tegen te gaan? Daarnaast is natuurlijk minder onnodige spullen kopen sowieso heel milieuvriendelijk en budgetproof en ook daar ben ik groot fan van. Ik ben niet perfect en zeker die batterijen zijn wel echt een heel slechte gewoonte, dat weet ik!

  5. Voor mijn berekening over wanneer je het terugverdient heb ik de prijs van de aanbieding gebruikt, de €50,00 van de Plus dus. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit eerder had gezocht naar een SodaStream dus van andere aanbiedingen ben ik mij nooit bewust geweest. Een groot gezin verbruikt inderdaad veel meer (fris)drank dan een huishouden met 2 personen, ik kan echter niet naar andermans gedrag kijken en schrijf daarom mijn artikelen vanuit mijn oogpunt en situatie. Of SodaStream frisdrank gezonder is weet ik niet, maar dat kan natuurlijk een prima reden zijn om er wél voor te gaan. Ik heb alleen maar de financiële kant van het plaatje laten zien.

  6. Ik ben altijd blij met je tips !
    Heb zojuist ingeslagen met de wc eend strips. Had ze zelf nog niet ontdekt. Geen overbodig plastick, goedkoop en heerlijk fris!

Reacties zijn gesloten.