Quickthoughts enquete app
Geld verdienen

Quickthoughts app – geld verdienen terwijl je wacht

Ik heb eerder wel eens verteld dat ik graag een zakcentje verdien met het invullen van online enquêtes. Het probleem bij veel van de aanbieders hiervan is echter dat het nogal vaag en wisselend kan zijn hoeveel je per enquête verdient. Daarnaast duurt het vaak eeuwen voor je een bedrag bij elkaar hebt gespaard om uit te laten betalen. Nu heb ik me een kleine 4 weken geleden ingeschreven bij een speciale enquête app, Quickthoughts heet hij, en nu heb ik al €20,00 uit laten betalen!

Elke enquête €0,50

Als je je hebt aangemeld voor Quickthoughts kun je tot 5 enquêtes per dag invullen. Mijn ervaring is echter eerder dat er gemiddeld zo’n 2 (passende) enquêtes per dag beschikbaar zijn. Het mooie is dat je voor elke enquête die je volledig invult €0,50 krijgt, dat is soms wel 10x zoveel als bij andere aanbieders! Met 2 tot 5 enquêtes per dag telt dat vlug op. Mijn eerste €10,00 duurde ongeveer 2 weken en daar vielen de feestdagen onder, de tweede €10,00 had ik in 10 dagen bij elkaar gespaard. Als je €10,00 bij elkaar hebt gespaard kun je dit inwisselen voor een bol.com bon. Helaas zijn er momenteel (nog?) geen andere opties, maar ik vind bol.com persoonlijk een prima plek om mijn verdiende geld te besteden.

Geld verdienen met wachten

Omdat de enquêtes in een app staan kun je ze overal invullen. Ik doe ze dus op de wc, terwijl ik wacht op een afspraak of de trein en zelfs als ik niet in slaap kan komen. Ze kosten je meestal tussen de 5 en de 20 minuten. Voor je een enquête accepteert komt de verwachte duur nog in het scherm te staan en eerlijk gezegd skip ik zelf altijd de vragenlijsten die langer dan 20 minuten duren.

Registreren bij Quickthoughts

Als je je wil registreren bij Quickthoughts begin je door de app te downloaden. Dan geef je aan dat je in Nederland woont en dan maak je een ‘nieuwe gebruiker’ aan. Hier wordt gevraagd naar een e-mailadres, wachtwoord, voor- en achternaam, woonplaats, postcode, geslacht en enkele generieke vragen over je werk. Je hoeft dus slechts de noodzakelijke specifieke gegevens te delen, wat ik erg prettig vind. Als je dit hebt ingevuld kun je waarschijnlijk direct je eerste enquêtes invullen.

Bol.com bon verzilveren

Als je €10,00 bij elkaar hebt gespaard kun je dit verzilveren tot een bol.com cadeaubon. Dit doe je door op het cadeau-icoontje te klikken en dan op ‘inwisselen’. Je krijgt dan een mail met daarin een cadeaubon code, die je direct in je bol.com account kan zetten voor een latere aankoop. Heel erg leuk, want als je dat opspaart dan kun je op een gegeven moment lekker gratis shoppen!

Update: Ik hoor net dat iPhone gebruikers niet voor bol.com, maar voor iTunes kaarten sparen. Ook leuk, maar houdt daar rekening mee!

Je verdient misschien geen volledig maandsalaris met het invullen van enquêtes. Toch vind ik het, zeker met deze app, echt wel een welkom extraatje. Zo kan ik mezelf (vaker) trakteren op iets wat ik leuk vind wat ik niet per se nodig heb of nóg meer besparen op bulk aanbiedingen van huishoudproducten!

Kende jij de Quickthoughts app al?

25 gedachten over “Quickthoughts app – geld verdienen terwijl je wacht”

 1. Nee kende ik ook niet. Kan je het alleen op telefoon doen of ook op laptop/
  Sparen voor bpl heb ik wel zin in er zit een boek aan te komen dat ik wel wil

 2. Dat klinkt top! Alleen wel jammer dat je met iPhone niet gewoon ook kunt kiezen voor Bol.com-bonnen. Als dat verandert, hebben ze mij binnen.

 3. Top tip! Ik kende het niet…
  Maar zojuist geïnstalleerd en meteen al 2,50 rijker. Leuk om zo te sparen voor cadeaus!

 4. Klinkt leuk!! Alleen jammer dat de app meldt dat ik m’n netwerkverbinding moet controleren, terwijl die gewoon goed is… Vanavond maar even op de wifi thuis proberen!

 5. Meteen geïnstalleerd, dankjewel voor de tip. Ik kende het nog niet en het is altijd leuk om een zakcentje bij te verdienen.

 6. Ik doe al een paar maanden mee, en mijn dochter ook. Wij vullen ook alleen kortere enquetes in, ik ga niet 20 minuten besteden voor 50 eurocent, terwijl ik met een andere enquete van 4 minuten ook 50 cent verdien. We zijn een half jaartje geleden verhuisd, en hebben inmiddels al een aantal huishoudelijke apparaten aangeschaft met de bol-bonnen. Dus helemaal gratis een waterkoker, broodrooster, gourmetstel enz. Voor iedereen die mee gaat doen, wel een waarschuwing: dit bedrijf wil wel dat je serieus de enquetes invult, en er komen dan ook regelmatig vragen tussendoor, in de zin van : we willen zeker zijn dat je serieus bezig bent, vink daarom nu “….” aan als antwoord. En dat vind ik heel goed, bij andere bedrijven waar ik enquetes invul gebeurt dat niet.

 7. Wow, wat gaaf! Ik vind het inderdaad wel heel goed dat ze extra opletten dat je serieus bent. Ik vind de enquêtes ook vaak wel veel leuker om te doen dan bij andere aanbieders, trouwens.

 8. Oeh, ik kende deze app nog niet. Ga ik zeker downloaden! Ik vul wel al jaren enquêtes in via een ander bedrijf. Dan kun je kiezen voor verschillende cadeaubonnen, maar ik spaar altijd voor bol.com. Daar heb je lekker veel keus.

 9. Wat een goeie tip!

  Alvast een heads up: de vragenlijst van Transavia (over wintersport) hoef je niet te doen. Ik heb tig vragen ingevuld over hun reclamefilmpje en daarna pas ik opeens niet in de doelgroep, oftewel je krijgt niets.

 10. Jammer dat het geen Bol.com maar iTunes bonnen zijn. Daar heb ik niks aan. Ik ben wel lid van twee andere enquête websites en een mystery shopping app, zo spaar ik best wat bij elkaar!

 11. Wat een waardeloze app is dit, vind het geen goede tip. Ik heb me aangemeld daarna meteen 2 vragen lijsten ingevuld en aan het einde krijg ik te horen dat de vragen niet bij mij pasten dus alles voor niets in zitten vullen. Wilde me dus meteen afmelden wat dit slaat nergens op. Nu kan ik ook nergens vinden waar ik me kan afmelden in de app zodat alles verwijderd word. Hoe kan ik dat doen?

 12. Kende de app wel. Had met 9,50 gespaard en moest dus nog één enquête tot ik een bol.com bon kon aanvragen.
  Maar helaas al sinds gisteren problemen met niet in kunnen loggen of enquête aangeboden krijgen van +20minuten voor 0,00.
  Herkenn mensen dit probleem,??

 13. Het leek leuk, maar bij 9,50 is mijn account ineens opgeschort. Heel veel lange enquetes ingevuld voor niets. Jammer.

  Iemand nog een tip voor een vergelijkbare app, dus meerdere enquetes per dag? Gfk en panelwizard sturen maar 1-2 enquetes per maand toch? Dat schiet niet op 🙂

 14. Om spam te voorkomen is het delen van links in de reacties niet toegestaan, maar als ik goede suggesties zie zal ik ze zeker nog delen. Ik ben ook aan het kijken waar het aan kan liggen dat sommige mensen problemen ondervinden, daar hoop ik binnenkort antwoord op te geven.

 15. Na je tip heb ik de app ook geïnstalleerd en zojuist had ik eindelijk 10 euro. Probeer in te wisselen en word gelijk eruit gegooid. Kan niet meer inloggen of w8w resetten. Reviews geven dit ook al aan. Helpdesk flut geven geen antwoord. Heel veel tijd aan besteed voor niks dus?

 16. Bij mij precies hetzelfde, wil 10 euro inwisselen en kom er sindsdien niet meer in.

Reacties zijn gesloten.