Scoupy boodschappenbox
Boodschappen

Review: Scoupy op=op topbox

Ik ben erg fan van de beurstassen die Scoupy verkoopt op evenementen als de Huishoudbeurs, Libelle zomerweek en Margriet winterfair. Toen ik in 2017 niet naar de Huishoudbeurs kon maar achteraf toch via Scoupy de tas (of eigenlijk 2) kon kopen voor een leuke prijs bestelde ik deze meteen. Ik werd toen enorm teleurgesteld; de helft van de producten was eruit ‘geroofd’ en eigenlijk kreeg je alleen een tas met een paar probeerverpakkingen en een hoop folders. Dat er dit jaar dus weer een pakket te koop was met (naar wat het lijkt) overblijfselen van de tassen van de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs wekte mijn interesse. Zou er nu wel alles in zitten? Destijds betaalde ik (zogenaamd) enkel de verzendkosten van €6,95 en werd mij een inhoud t.w.v. €43,00 beloofd. De waarde van de box was dit keer wel iets minder (€30,24) maar ik betaalde ook maar €5,99 voor de box, inclusief verzenden. ik was benieuwd wat ik deze keer zou krijgen…

Inhoud van het pakket

Het pakket werd netjes op tijd geleverd en ik kon niet wachten om te kijken hoe de inhoud zou zijn. Ik heb de inhoud van het pakket even naast de inhoud van de shoppers van de Huishoudbeurs én Negenmaandenbeurs gehouden. Het valt me op dat er in de originele tassen respectievelijk 12 en 10 (eetbare) producten zaten. Ik vond het erg leuk dat de producten uit de beurstassen al goed in de smaak vielen hier, wat ik niet zo lekker vond at mijn vriend wel op en eigenlijk vice versa. Enkele dingen lusten we beide niet, maar daar heb ik een prima bestemming voor dus dat komt goed.

Huishoudbeurstas (€19,06)
Maggi – Roerbaknoedels (€1,64)
Terra – Vegetablechips (€2,87)
Unox – Vegetarische rookworst (€3,96)
Quaker – Havermotreep golden syrup (€1,90)
Tilda – Brown basmati (€2,46)
Maoam – Maomixx (€0,56)
Dream – Rijstdrank met kokosnoot (€2,23)
Lipton – Green ice tea matcha (€1,05)
Heineken – 0,0% alcoholvrij bier (€0,56)
Amstel bier – Radler fris 0,0% (€0,78)
Sensodyne – Mini tandpasta (€1,05)
24 kitchen – Receptenboekje (€0,00)

Negenmaandenbeurstas (€9,34)
Sultana – Spelt, quinoa & dadel (€1,95)
Calvé – Pindakaasreep (€2,97)
Lassie – Gestoomde basmati (€1,85)
Indo mie -Shrimp flavour noodles (€0,55)
Dixap – Zomerfruit en verder nix 2x (€0,68)
Maggi – Opkikker drinkboullion (€1,02)
Lipton – Original sparkling (€0,32)

In geen van beide pakketen
Go-tan – Emping Blado (€2,05)

Prijs van het pakket

Normaal is de door Scoupy aangegeven waarde (gebaseerd op de consumentenprijs) wat hoger dan de prijs waarvoor de producten bij Albert Heijn liggen. In dit geval heeft Scoupy de waarde wél goed ingeschat. Ik kwam ook uit om een prijs van ongeveer €30,00, als je dan bedenkt dat ik maar €5,99 heb betaald is dat een enorm goede deal. De (op moment van schrijven nog verkrijgbare ‘Boordevol A-merken box’ en ‘Feel good box’ hebben een vergelijkbare waarde, maar daar betaal je al het dubbele voor. De prijs was dus prima en alles wat beloofd was zat ook daadwerkelijk in de tas.

Ik heb deze box zelf gekocht en besloten om een review te schrijven. Helaas is hij nu niet meer verkrijgbaar, toch leek het me een goede box om te reviewen omdat er in de toekomst best wel eens vergelijkbare boxen kunnen komen, dan weten we in ieder geval hoe het deze keer ging.

 

7 gedachten over “Review: Scoupy op=op topbox”

  1. ook ik heb voor het eerst een box besteld, helaas het flesje bier was onderweg open gegaan (alles stonk er naar) de hele doos doorweekt. Scoupy gebeld en 2 dagen later had ik alweer een nieuwe. Echt top geregeld van scoupy.

Reacties zijn gesloten.