Knibble stofzuigers voorjaarsschoonmaak
samenwerking

De beste en goedkoopste stofzuigers vind je met Knibble

Om eerlijk te zijn vind ik een nieuwe stofzuiger één van de moeilijkste huishoudelijke producten om te kopen. Er zijn zoveel opties, in zoveel verschillende prijscategorieën en ik vind het bést moeilijk om dan gewoon maar een keuze te maken. Gelukkig is daar er nu een oplossing voor: namelijk de site Knibble! Het mooiste is dat je op deze site niet alleen de specificaties kunt vergelijken, maar je vindt er ook de allerbeste stofzuiger aanbiedingen!

Stofzuigers vergelijken

Iedereen heeft andere wensen voor stofzuigers. Ik ken mensen die persé een met verwisselbare zak willen, terwijl ik zelf een zakloze stofzuiger echt heerlijk vind. Ook maakt het veel verschil wat voor vloerbedekking je hebt in je huis. Het mooie van Knibble is dat je 18 verschillende filters aan kunt zetten voor je gaat vergelijken. Zo komen er alleen stofzuigers voorbij van een bepaald merk en in een bepaalde prijscategorie. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook zien wat het energieverbruik per jaar is. Handig want je kan wel een goedkope stofzuiger kopen, maar als deze je dan veel stroom kost in een jaar is het nog een dure koop! Dankzij de overzichtelijke website kost het vinden van de stofzuiger die bij je past je niet veel tijd.

Beknibbel-wekker

Als je net als ik een koopjesjager bent wil je natuurlijk wel de allerbeste deal hebben op je stofzuiger naar keuze. Daar heeft Knibble ook wat op gevonden, namelijk de Beknibbel-wekker. Stel deze in met al je wensen, volgens dezelfde filters die je ook bij het vergelijken kon gebruiken maar het allerbelangrijkste; de aanbiedingsprijs. Komt er een stofzuiger die aan jouw wensen voldoet in de aanbieding voor je gewenste prijs? Dan krijg je automatisch een mailtje en kun je je slag slaan. Makkelijker kan haast niet! Dat Knibble net als ik ook alleen de allerbeste deals met je deelt maakt het alleen maar mooier. Een aanbieding is pas een aanbieding als deze onder de laagste normale prijs van alle aangesloten webshops komt, zo weet je zeker dat je de beste deal hebt.

Ben je op zoek naar een ander apparaat dan een stofzuiger? Ook dan is Knibble een prima plek om je te oriënteren op de markt, want ook voor andere apparaten kun je terecht voor een goede vergelijking en natuurlijk de allerbeste prijs. Ik ga deze site dan ook zeker gebruiken de volgende keer dat ik een aankoop ga doen.

Dit artikel bevat een betaalde samenwerking met Knibble.