Hunkemoller
Shoppen

Tips om te slagen bij de Hunkemöller fabrieksverkoop

Wie graag een goede deal wil op ondergoed of nachtmode moet zeker eens gaan kijken bij een Hunkemöller fabrieksverkoop. Wie niet weet wat dit inhoud; hier wordt oude voorraad van de bekende lingeriewinkel voor een spotprijs verkocht. Vaak is het in een beursgebouw te doen. Het is er druk, het is er rommelig en je kunt er echt goede miskopen doen als je slecht bent voorbereid. Ikzelf ben er daarentegen al een paar keer goed geslaagd, maar alleen omdat ik goed voorbereid was. De fabrieksverkoop is een ‘reizend circus’ en daalt vanaf 8 t/m 12 januari neer in Eindhoven. Je betaald €3,00 entree, maar kunt dan wel voor een heel jaar aan nieuw ondergoed inslaan voor bodemprijzen. Gebruik mijn tips om te voorkomen dat je miskopen doet.

Ken je maat en pasvorm

Een groot nadeel van de Hunkemöller fabrieksverkoop is dat er geen pashokjes zijn. Wachttijden zouden je trouwens ook al ontmoedigen om überhaupt te willen passen, dus is het verstandig om beslagen ten ijs te komen. Ga voor je naar het beursgebouw gaat eerst even langs een reguliere winkel. Pas daar alle soorten bh’s zodat je weet welke maat je moet hebben; bh’s met vulling, zonder vulling, balconette, strapless. Nou ja de boodschap is duidelijk. Zorg dat je van elke bh soort weet wat je maat is én koop niets wat een andere maat heeft want het zal niet lekker zitten!

Maak een wishlist

Zorg dat je een beetje weet wat je wil hebben. Er zijn producten uit alle lijnen van Hunkemöller te vinden; van de huidkleurige oma bh’s tot de speciale sexy-time lingerie. Van fluffy badjassen tot weinig omvattende bikini’s. Dat kan natuurlijk erg overweldigend zijn, dus zorg dat je met een wensenlijstje op pad gaat. Wil je kijken of je een bikini kunt scoren? Of heb je juist een sportbeha nodig? Laat je niet teveel verleiden door alle andere dingen die er hangen,

Neem je klantenkaart mee!

Het spaar systeem van Hunkemöller werkt echt geweldig; voor elke euro die je besteed krijg je 10 ‘passion points’ en met 500 gespaarde punten krijg je €5,00 korting op je volgende aankoop. Natuurlijk altijd welkom, maar nu met de fabrieksverkoop geldt het sparen van deze punten ook gewoon! Hierdoor spaar je eigenlijk voor korting op korting, de korting die je nu verzameld gebruik je natuurlijk de volgende keer ook weer in combinatie met een andere actie. (Ik leen mijn pas trouwens ook gewoon uit aan mijn moeder of vriendinnen die mee zijn, zo spaar ik extra vlug en zij geven er toch niks om. Win-win.)

Verder moet je jezelf vooral niet gek laten maken. Liever dat die €3,00 entree voor niks is geweest dan dat je met dingen de deur uitloopt die niet lekker zitten. Neem de tijd voor een bezoek aan de fabrieksverkoop, vooral het wachten bij de kassa kan lang duren. Zorg dat je een flesje water mee hebt voor tijdens het shoppen en breng je eigen tas mee om alles in te doen bij de kassa. Verder moet je natuurlijk gewoon veel plezier maken, want er hangen soms lachwekkende artikelen in de rekken!

Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Hunkemöller fabrieksverkoop, hier vind je alles wat je wil weten voor je de fabrieksverkoop gaat bezoeken. En je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wanneer de volgende fabrieksverkoop is.

Ben jij wel eens bij een Hunkemöller fabrieksverkoop geweest?

Dit artikel bevat geen samenwerking. Ik ben zelf vaker naar dit evenement geweest en heb gemerkt dat dit de dingen zijn die mij helpen tegen miskopen en onnodige uitgaven.

7 gedachten over “Tips om te slagen bij de Hunkemöller fabrieksverkoop”

  1. Ik zag dat je bij social deal een bon voor de hunkemöller kan aanschaffen. Kan je die daar ook inleveren? Dan ben je namelijk echt voordelig uit.

  2. Nee, die mag daar niet ingeleverd worden. De hunkemollerbom van social deal is wel geldig met andere acties, maar niet met cadeaukaarten of de 5,- korting met de passion points.

  3. Hoe je kunt betalen bij de Fabrieksverkoop verschilt per locatie en editie, naar wat ik begrijp is pinnen sowieso altijd mogelijk maar is contant betalen niet altijd mogelijk. Voor de informatie over de eerstvolgende fabrieksverkoop kun je altijd kijken op de site gelinkt in dit artikel.

  4. Ik ben er 2x geweest. Laatste keer in de Rai (Amsterdam) kostte de entree €5.
    In de winter verkopen ze meer zomer collectie (die overbleef) en in de zomer dus de wintercollectie. Allebei de keren niet geslaagd voor BH’s. Sommige maten zijn zeer schaars en gewoon snel uitverkocht. Ik zou iig vooral de eerste dag gaan en dan heel vroeg ook al word de kleding door de dag aangevuld. Dit was mijn ervaring. Veel succes iedereen!

Reacties zijn gesloten.