blogmas 2020

Unboxing: Bagoffice Sinterklaas goodiebag voor haar

Sinterklaas kwam onverwacht bij mij langs afgelopen week. Hij was incognito als een DPD bezorger, maar dat doet er niet toe. Ik was alsnog heel erg verbaasd en verrast. In de doos vond ik een prachtige cadeau tas en een mooi gedicht.

Bagoffice

Het pakketje kwam van Bagoffice, een bedrijf waar ik al eens eerder goodiebags van mocht ontvangen. Toen in het voorjaar alle evenementen stil kwamen te liggen besloot dit bedrijf, wat normaal vooral goodiebags bij evenementen verzorgd, om een webshop te beginnen. Inmiddels hebben ze al meerdere succesvolle goodiebags gehad en ik ben er zelf ook echt heel erg enthousiast over. Ze zijn net een beetje anders dan andere boxen en vaak erg voordelig. Daarom deel ik het altijd graag op Instagram als er weer een leuke goodiebag uit komt. Dat had ik dus ook al met deze Sinterklaas goodiebag gedaan, maar nu kreeg ik hem dus ook nog thuisbezorgd!

Inhoud van de tas

Hoewel ik al op de site had gespiekt wat er in de goodiebag zit toen ik

  • Elle (oktober 2020) €4,99
  • Glade electric starterskit (Sensual sendalwood & jasmine) €4,99
  • Glade electric navulling (Sensual sendalwood & jasmine) €4,69
  • Milka darkmilk (amandel) €1,19
  • Olaz Regenerist Whip (15 ml) €7,49*
  • Technic metalix (#4 taupe) €1,99
  • Saffron London lipstick (04 Pink tart) €1,99
  • Lookx eyeliner (12 denimblue) €18,25
    *Van dit product kwam ik veel verschillende prijzen tegen. Uiteenlopend van €5,00 tot €15,00. Dus het is niet geheel duidelijk wat de werkelijke adviesprijs/ waarde is.

Heel grappig eigenlijk dat ik deze goodiebag mocht ontvangen, want wij waren al aan het kijken naar elektrische geurverspreiders en die zit hier nu dus in. De make-up vind ik ook erg feestelijk voor de feestdagen, al is de lippenstift wel heel heftig gekleurd! Het verbaasde me dat de eyeliner zo’n hoge prijs heeft normaal, ik ken het merk ook helemaal niet, maar omdat die andere twee items maar €2,00 kosten was dat voor iets waar ik normaal niet meer dan €2,00 voor betaal wel verrassend, haha.

Een leuk surprise cadeau

Het idee achter deze goodiebag is vooral ook dat het een erg leuk cadeau is voor tijdens pakjesavond nu winkels afstruinen wordt afgeraden. En ik vind het inderdaad een leuk cadeau, zeker ook voor iemand die alles al heeft, haha. Je kunt de goodiebag bestellen via de Bagoffice webshop en daar betaal je €12,95 inclusief verzenden. Een super deal dus!

Ik heb de goodiebag cadeau gekregen van Bagoffice.