unboxing

Unboxing: ‘We Zijn Er Bijna’ goodiebag van Bagoffice

Afgelopen vrijdag ging onverwacht de deurbel. DHL was al bij de overburen geweest. PostNL had een pakketje voor mijn vriend gebracht. Dus ik deed een beetje verrast de deur open. Het was GLS met een heel grote doos. Voor Gierige Gerda. Vlug maakte ik het pakket open en toen zag ik wat het was. De ‘We Zijn Er Bijna’-goodiebag van Bagoffice. Een tijdje geleden mocht ik ook al een andere goodiebag van Bagoffice ontvangen, dus ik was erg benieuwd. Het duurt nog 6 weken voor ik echt vakantie heb, dan gaat deze tas zeker goed van pas komen want er zit weer veel leuks in!

Eten en drinken

Vakantie betekent voor mij lekker eten. En snoepen! Deze goodiebag helpt daar een handje bij. Er zitten wat etenswaren in die ik al ken. Zoals de Sunbreaks en Moamixx snoepjes. Die laatste pikt mijn vriend altijd in als ze in een boodschappenbox zitten, dus die zal er wel weer blij mee zijn. Snack a jacks caramel ken ik niet, ik had laatste chocolade die me goed beviel dus ik hoop dat deze net zo lekker is!

 • Snack a jacks caramel flavour
 • Cruesli kids honey flavour
 • Sunbreaks multigrain chips sea salt flavour
 • Bear pure fruit yo yo’s mango smaak
 • Eat natural fruit & nut bar brazil & sultana
 • Maoam maomixx
 • Vitamin well care rode grapefruit
 • Aspire Healthy vitality apple + acai

Beauty

Naast lekker eten is een home spa ook wel lekker tijdens de komende vakantieweek. Dus dat er een aantal lekkere beautyproducten is wel welkom! Hopelijk wordt het mooi weer en kunnen we goed gebruik maken van de zonnebrand van Nivea.

 • Demakup original
 • EzFlow SilkySoft hand & bodylotion kiwi apple
 • Nivea sun kids sensitive spf 50
 • Treet’s traditions shower gel
 • Osmoza desinfectiegel

Sport en spel

Mijn vriend is een schaker, ik kan daar echter niks van. Dammen deed ik vroeger wel eens. Dus dat er een damspel in deze goodiebag zit vind ik erg leuk! Ook met de strandbal en het ligbed weet ik wel raad! De tafeltennisballen voelen zonder tafeltennisbatjes een beetje zinloos.

 • Damspel
 • Tafeltennisballen
 • Strandbal
 • Opblaasbedje
 • Opblaaskussen

Overig

Ik ben van plan om lekker te gaan lezen in de zon tijdens de vakantie. Een boek is dus een erg fijne toevoeging aan de goodiebag. Ik zie mezelf al helemaal liggen in de tuin, met een lekker door de ijsblokjes gekoeld drankje in mijn hand.

 • Boek: Abbi Glinnes Als een herinnering
 • Time to momo dichtbij –
 • Minions ansichtkaarten om in te kleuren
 • Herbruikbare ijsblokjes
 • Strandtas

We hebben nog niet echt plannen gemaakt voor de vakantie. Één ding ga ik zeker doen en dat is genieten! Wil jij dit pakket voor de vakantie ook bestellen dan kan dat via de webshop van Bagoffice. Je krijgt dan deze ‘We Zijn Er Bijna’-goodiebag t.w.v. €59,00 voor slechts €17,50 inclusief verzending thuisgestuurd.

Ik heb deze goodiebag gratis opgestuurd gekregen.

4 gedachten over “Unboxing: ‘We Zijn Er Bijna’ goodiebag van Bagoffice”

 1. Ja, nou dat is dus eigenlijk het eerste waar ik aan dacht. Maar gezien het op vakantie met kinderen gericht is leek me dat ongepast. Plus, dan missen ook de bekers die je nodig hebt.

 2. Je kunt ook een boek gebruiken ipv een batje voor het pingpongen.

Reacties zijn gesloten.