Video

Video: Dag leven op cashbacks

Er komen door de maanden heen best veel verschillende cashbacks langs. Een veel gehoorde klacht is dat dit allemaal ongezonde dingen zijn en dat je er vast geen fatsoenlijke maaltijd mee kan maken. Ik besloot de uitdaging aan te gaan en een dag te leven op enkel cashbacks.

Wat heb ik gegeten:

 • Bolletje krokante ontbijtgranen. 100% cashback, mei 2018.
 • Pickwick even bijkomen thee. 100% cashback, huishoudbeurs 2018.
 • Nimm 2 smile gummi fruitmix. €1,09 cashback, mei 2018.
 • Barilla fussilli. 100% cashback, februari 2018.
 • Queens ovenvis. 100% cashback, februari 2018.
 • Pure leaf ice tea. Gratis sample, 2018.
 • Snelle Jelle 0,0%. Gratis sample, mei 2018.
 • Lekker&anders Turkse pizza. 100% cashback, september 2017.
 • Pepsi. Gratis sample, huishoudbeurs 2018.
 • Lay’s ovenbaked fushions. ????
 • Amstel 0,0%. 100% cashback, mei 2018.
Deze video bevat geen betaalde samenwerking.
Leven op cashbacks

4 gedachten over “Video: Dag leven op cashbacks”

 1. De Lays actie is van september 2017 van Scoupy ook, die hadden wel een lange houdbaarheid dan! Of zouden ze daarna nog in een Jan Linders actie gezeten hebben? Die heb ik hier niet, dus zou kunnen.

  De Snelle Jelle Zero (bleghhh, jij liever dan ik) die is er inderdaad ook in groot formaat maar als ’tussendoor’ versie ook in deze kleine maat.

  Ik moet wel zeggen dat ik erg uitkeek naar je video maar dat de video iets anders is geworden dan ik ervan verwacht had. Koopjes jagen doe je volgens mij met veel plezier, maar in de video had ik verwacht te zien hoe je met enthousiasme de uitdaging van dit idee aan zou pakken en dat zie ik helaas niet terug. Eigenlijk straalt er zoveel tegenzin vanaf (‘deze thee ‘mag’ ik hebben’, ipv ‘een mooi moment om eens van deze thee te gaan genieten’ ) dat ik denk joh waarom doe je dit dan? Ik kreeg niet het gevoel datje er zelf plezier in had. Dus meer van dit soort video’s? Nee voor mij niet.

  Misschien kun je op zoek naar iets wat je voor jezelf wél op een leuke manier in kan vullen. Bijvoorbeeld een hele dag eten voor een X bedrag.

  Verder mis ik een beetje de getallen, maar ik geef toe dat is een tik van mij. Wat heeft deze dag je nu gekost aan eten? En wat had deze dag gekost als je deze dingen níet gratis had gehad maar had moeten betalen?

  Nog even een andere feedback opmerking tot slot. Ik weet niet of je zelf wel eens mobiel naar je website kijkt, maar als je mobiel een artikel bekijkt is deze omringt door VIJF(!!) advertenties. Ik begrijp prima dat het leuk is om wat advertentie-inkomsten te genereren maar in deze hoeveelheid vind ik ze eerlijk gezegd dusdanig storend dat ik de website niet meer mobiel wil bekijken.

  Ik hoop op gauw weer een leuke video waar het plezier weer vanaf straalt 😉

 2. Nog even aanvullend op de opmerking van de advertenties. Ik zie nu dat er bij een deel van de weergaves (met vernieuwen soms wel en soms niet) op desktop versie er 2 advertenties midden tussen mijn reactie staan. Deze plaatsing en het totaalaantal van 4 advertenties op 1 pagina vind ik, sorry dat ik het zo zeg, compleet onacceptabel en zou bij iedere andere blog een directe reden zijn om hem niet meer te bezoeken. In jouw geval hoop ik eigenlijk dat het niet opzettelijk is en wellicht nog aangepast wordt.

 3. Dankje voor je feedback! Ik vond het echt wel heel leuk om te doen, jammer dat dat voor jouw gevoel niet over kwam! Wat betreft de advertenties; die zijn er nu sinds een aantal dagen, ik had er netjes 1(!) in de zijbalk gezet maar ik zag gister inderdaad ineens dat er een heleboel op kwamen. Iets waar ik zelf ook niet blij mee ben, ik ben voorzichtig aan het proberen om alles uit te zetten zonder alles te verwijderen, dus ik hoop dat het vrijdag gefixt is!

 4. Dankjewel voor je positieve reactie! Goed om te horen dat je het wél leuk vond, ben benieuwd naar wat je volgende ‘challenge’ wordt. Wat de advertenties betreft: Goed bezig! Ze zijn nu op zowel desktop als mobiel gewoon beschaafd en niet overmatig aanwezig, top!

Reacties zijn gesloten.