Video

Video: Zo vind JIJ de allerbeste aanbiedingen!

Als je de folders doorbladerd is het soms best wel heel erg moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. In deze video deel ik op welke 5 dingen ik let zodat ik precies weet wat nou een goede en wat een slechte aanbieding is.

  1. Vergelijk met de normale prijs.
  2. Vergelijk de aanbiedingsprijs met de prijzen van het huismerk en budgetmerk.
  3. Bekijk welke inhoudsmaat het voordeligst is.
  4. Let op de houdbaarheidsdatum (weggooien is super duur!)
  5. Frequentie van een aanbieding.

2 gedachten over “Video: Zo vind JIJ de allerbeste aanbiedingen!”

  1. Ik heb hier veel keuze uit verschillende supermarkten. Opvallend is dat producten vaak bij verschillende supermarkten tegelijk in de aanbieding zijn, maar niet altijd met dezelfde deal! Ik kijk graag extra via voordeelmuis.nl waar ik het goedkoopste uit ben en schrijf het eventueel ook op zodat ik de deal niet per ongeluk bij de supermarkt met de mindere aanbieding meeneem.

  2. Voordeelmuis is ook een favoriet van mij, vaak check ik hier voor bier of fris even waar de beste deal is en soms als ik een beetje twijfel voor ik een aanbieding deel met mijn volgers, haha..

Reacties zijn gesloten.