Blogmas 2018
Blogmas 2018

Welkom bij mijn allereerste Blogmas!

Vandaag is de eerste dag van december en dus ook de eerste dag van Blogmas 2018! Mijn allereerste Blogmas trouwens, want ja het Gierige Gerda blog bestaat pas sinds mei van dit jaar! Het leek mij handig om deze eerste blog te gebruiken om te vertellen wat je zoal kan verwachten van deze maand.

Elke dag een artikel

Tijdens Blogmas zal er elke dag, tot 24 december om 6 uur een artikel online komen. Om 6 uur al, ja! Ik heb mijn Instagram volgers gevraagd waar de voorkeur naar uit ging en ’s morgens had de grote voorkeur boven ‘normale’ 16 uur. Het leek me dus wel eens leuk om uit te proberen! De artikelen zullen zoveel mogelijk in het ‘december on a budget’ thema zijn, maar soms zal ik ook eens wat persoonlijks vertellen of meer vooruit blikken naar (de financiën in) het nieuwe jaar. Ook komt er een leuke winactie aan, dus hou mijn blog goed in de gaten!

Tussen kerst en nieuw

Omdat 24 december op een maandag valt kan ik daarna weer ‘gewoon’ verder gaan met bloggen zoals altijd; op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Of ik dan doorga met het plaatsen om 6 of weer terug ga naar 16 uur hangt er van af hoe het vroege plaatsen ontvangen wordt.

Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk erg uit om een goede online budget-kerst-gids te kunnen gaan vormen, zodat niemand het nieuwe jaar in het rood hoeft te beginnen.