oplettten op aanbiedingen
Bespaartips Shoppen

Aanbiedingen die op mijn favorietenlijstje staan

Het meeste kun je besparen door optimaal gebruik te maken van de aanbiedingen voor de producten die je vaak gebruikt. Daarom heb ik een lijstje van aanbiedingen die ik in de gaten houdt, als deze aanbiedingen voorbij komen ga ik kijken hoeveel ik nog op voorraad heb en vul ik het eventueel aan. Andere dingen koop ik enkel als ze in de aanbieding zijn, puur omdat ik die verwennerij dan geoorloofd vind.

FA douchegel voor €1,00

Ik heb geen bad en daar baal ik best wel van, maar juist daarom wil ik mezelf ook lekker verwennen met een goede douchegel. Die duurdere Fa douchegels (meer dan €3,00) zijn mijn favoriete, maar ja €3,00 voor een douchegel vind ik veel te veel geld, daarom koop ik ze graag met deze aanbieding. Soms is er ook een 1+1 gratis actie, daarvan kun je beter gebruik maken als er douchegels normaal minder dan €2,00 kosten, maar voor alle douchegels boven de €2,00 normale prijs is dit een geweldige actie!

Innocent smoothies voor €1,00

Natuurlijk is gewoon zelf smoothies maken een stuk gezonder, maar toen ik dat i.v.m. werk een tijdje niet zo makkelijk kon doen heb ik er veel gehad aan deze aanbieding. Normaal kost zo’n flesje toch al bijna €3,00 dus met bijna 75% korting is het een mooie deal voor een keertje. De flesjes heb ik hierna hergebruikt om zelf aan de slag te gaan!

Bonduelle blikken 4 voor €2,00

Vorige keer vertelde ik over de grote blikken, maar ook voor de kleinere blikjes is er een goede aanbieding! Met deze actie heb je op (veel) van de blikjes meet dan 50% korting en zijn sommige varianten goedkoper dan het huismerk. Dankzij deze aanbieding betaal ik voor mijn favoriete wintergerecht maar €0,56 per persoon in plaats van €1,07!

Vivera 3 voor €5,00

Vleesvervangers zijn niet goedkoop, zeker niet als je voor luxere vervangers gaat, zoals die van Vivera. Iets wat ik eigenlijk best kwalijk vind is dat deze meestal duurder zijn dan echt vlees. Deze actie maakt de keuze voor vegetarische opties ineens ook een stuk goedkoper dan de eenvoudige keuze voor dierlijk vlees. Bij sommige winkels heb ik zelfs gezien dat je de ‘biefstukc’ (ja zo schrijven ze dat bij Vivera) mee doet met de actie!

Zoete aardappel 1,5 kilo €1,99 bij Lidl

Ik ben dol op zoete aardappel en eens in de zoveel tijd kun je bij Lidl een kistje van 1,5 kilo kopen voor €1,99! Nu vind ik zoete aardappel normaal al niet extreem duur, omdat ik er meestal maar 1 koop, maar met deze actie is het helemaal top. Het is ook een product waarmee je enorm lekker kunt variëren en wat je dus makkelijk vaker achter elkaar kunt eten. Verwerk het in stamppot, in een curry of maak er frietjes van. Hmm, ik hoop dat deze actie vlug weer eens komt!

Voor welke aanbieding ben jij altijd alert?

7 gedachten over “Aanbiedingen die op mijn favorietenlijstje staan”

  1. Sinds ik minder op aanbiedingen let, maar juist bewuster boodschappen doe bij de slager, groenteboer en kaasboer, bespaar ik juist meer geld omdat bij deze winkels alleen ligt wat ik nodig heb en niet allerlei overbodige verleidingen.

  2. Johmar, je moet niet toegeven aan al die overbodige verleidingen in de supermarkt. Moet je eens zien hoeveel je dan uitspaart. Alleen meenemen wat op je briefje staat. In januari gaan mijn man en ik 3 weken met het vliegtuig naar een warm land overzee. Allemaal van die geweldige aanbiedingen in de supermarkt 🙂 En om een reis te boeken ook goed zoeken om zo voordelig mogelijk te reizen. Prijs -kwaliteit wel goed in de gaten houden. Wij verheugen ons er nu al op.

  3. Wat een heerlijk vooruitzicht Anna! Ik ben wel een beetje jaloers, haha. (Al ben ik geen fan van reizen, met dit weer klinkt een warm land wel heel verleidelijk.)

    Ik kan me ook prima aan mijn lijstje houden of zelfs zonder lijstje gaan en niet met onnodige dingen thuis komen.

  4. perlapads koffie 1 + 1 gratis, nog niet de gierige gerda maatstaven;) maar de 50% vind ik geweldig.

Reacties zijn gesloten.