Cheapp app
Besparen telefoon apps

Op de hoogte van jouw favoriete deals met de Cheapp app

Advertorial – Als de grootste koopjesjager van Nederland ben ik dol op aanbiedingen. Zelden koop ik iets zonder (fikse) korting. Zeker als het gaat om lang houdbare producten zoals cosmetica en andere artikelen die je bij een drogist of parfumerie vindt. Nu heb ik een ontzettend handige (gratis) app gevonden om mij te helpen met het vinden van de allerbeste deals. Zo kun je nóg meer besparen, dat kan oplopen tot in de honderden euro’s per jaar!

Hoe werkt de app?

Cheapp is gratis te downloaden voor zowel de Iphone als Android toestellen en zal ál-tijd gratis blijven. Kijk daar is Gierige Gerda dol op! Je kunt je eenvoudig aanmelden via Facebook, Google+ of gewoon met je e-mailadres en daarna kun je beginnen met het toevoegen van je favoriete producten. Dit kun je doen door ze op te zoeken met naam, maar je kunt ook de barcode scannen. Klik op het hartje om het product aan je favorieten toe te voegen. Is één van je favoriete producten in de aanbieding? Dan krijg je daar een notificatie van doormiddel van een push bericht. Zo hoef je dus nooit meer een aanbieding te missen!

Niet elke aanbieding is een goede deal

Ik vertel regelmatig dat niet elke aanbieding persé een goede deal is, daarom vond ik het geweldig om te zien dat je ook aan kunt geven wannéér je een notificatie wil. Ik heb hem nu op 50% staan, want dat is het minimum aan korting dat ik wil op mijn drogisterij artikelen. Wacht je op een goede deal op producten bij de parfumerie? Dan zul je je korting wat lager moeten instellen, omdat de kortingen vaak wat lager zijn. Juist dan is elk beetje korting natuurlijk meegenomen en dat maakt deze app echt onmisbaar!

Eigen ervaring

Ik moet eerlijk zijn dat ik, tot ik een mail kreeg van de ontwikkelaar, nog niet van de Cheapp-app gehoord had. Ik besloot de app daarom meteen te downloaden en heb al mijn favoriete producten direct gescand. Begin deze week zag ik in 1 oogopslag welke van mijn favoriete producten in de aanbieding waren. Er staat zelfs bij wat je nu (per stuk) voor je producten betaald; je hoeft dus niet meer zelf te rekenen! Aanbiedingen vergelijken was nog nooit zo eenvoudig en dat vind Gierige Gerda meer dan oké! Wat mij betreft mag de app ook zeker uitbreiden naar supermarktartikelen, hoe handig zou dat zijn?

Wil jij besparen ook nog net een beetje makkelijker maken? Download dan de Cheapp app in de App store voor Iphone of Google Play store voor Android toestellen.

Dit artikel bevat een betaalde samenwerking met Cheapp.

2 gedachten over “Op de hoogte van jouw favoriete deals met de Cheapp app”

Reacties zijn gesloten.