Monsterdoos mei 2019 review
Review

Review: Monsterdoos mei 2019

Ik ga deze review beginnen met een verdrietige mededeling, want de Monsterdoos van mei 2019 is inmiddels al uitverkocht. Ik had dit artikel dan ook al 1,5 week geleden willen plaatsen maar de box liet wat langer op zich wachten als ik had gedacht en toen kwamen de Libelle Zomerweek artikelen. Toch wil ik nog steeds wel mijn review geven van deze box, want dan kun je bij de volgende box beslissen of je hem waard vind. Vorige keer schreef ik ook een review en deze werd erg goed ontvangen. De box is deze keer wel totaal anders, dus dat is leuk! Wel weer goed gevuld en vol met leuke artikelen.

Wat zit er in de doos?

Ik heb in het afgelopen jaar al heel wat boxen gereviewt en allemaal hebben ze hun kracht en zwakte. Zo zaten er in de laatste Scoupy box vooral producten uit de Huishoudbeurs tassen en was de laatste Happy box gevuld met producten die uit het assortiment waren. Deze Monsterdoos zit vol met producten die nog wel in de winkel liggen. Wel vooral A-merken en natuurlijk veel dingen die niet onder de noemer ‘gezond’ zullen vallen.

Wat ik zelf heel erg leuk vind is dat er 2 doosjes Pickwick thee in de doos zitten; kamille/ honing en sinaasappel/ mandarijn. Ik ben vooral naar die laatste wel heel benieuwd! Ook naar de verschillende snackrepen (Nakd, Yes en Atkins) die in de doos zitten ben ik erg benieuwd. Minder succesvol vind ik het voetbalmagazine wat in de box zit, maar gelukkig is het er dit keer maar 1. Ook de Dream vegan melk begint me een beetje tegen te staan, deze zit de laatste tijd echt in elke doos of tas. Gelukkig is hij wel elke keer in een andere variant dus ik kan zo goedkoop testen welke vegan melk ik het lekkerst vind, haha.

Wat is de waarde van de producten?

Als ik de winkelprijzen van alle producten bij elkaar optel kom ik op een waarde van €48,33. Gezien er wordt gezegd dat de waarde van de box ‘ruim €45,00’ zou zijn hebben ze nergens om gelogen. Fijn want meestal is de winkelwaarde wel een beetje lager dan de prijs die ze bij zo’n box aangeven. Je betaalde voor deze box €12,95 in de voorverkoop en €13,95 tijdens de normale verkoop periode, dat betekent dat je tussen de 71% en 73% zou besparen op de winkelwaarde van de box, een mooie besparing en ik denk dat ik de meeste dingen wel zelf zal gebruiken of er een goed thuis voor weet.

Hoe is de houdbaarheid van de producten?

Met alle minder gezonde producten die in de doos zitten is een korte houdbaarheid niet zo handig. Gelukkig ligt de houdbaarheid van de producten in deze doos gewoon in de lijn der verwachtingen. Het gros heeft een houdbaarheidsdatum tussen augustus en december van dit jaar, maar er zijn ook producten die langer houdbaar zijn. De thee is zelfs houdbaar tot 2021! Gewoon zoals het ook zou zijn bij aankoop in de supermarkt dus.

Eindoordeel

De Monsterdoos van mei 2019 is wat mij betreft weer geslaagd. Het is dan ook niet gek dat deze alweer is uitverkocht. Of de Monsterdoos voor jou de aankoop waard is blijft altijd een afweging die ieder voor zich moet maken. Ik zelf vind het erg leuk om deze doos te ontvangen en ben altijd erg benieuwd om bepaalde (nieuwe) dingen uit te proberen en vind het dus niet erg dat er dingen in zitten die normaal niet op mijn boodschappenlijstje staan. Wel vind ik een hoge besparing belangrijk en dat ik het meeste wel zou kunnen gebruiken.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe releases van de Monsterdoos, Happy box of andere leuke deals? Volg mij dan op Instagram, want daar deel ik ze zo gauw ik ze tegenkom!

Ik heb deze Monsterdoos gratis opgestuurd gekregen.