leukste artikelen
Bespaartips Besparen Boodschappen

Dit moet je écht eens lezen als je wil besparen

Ik ben inmiddels bijna 5 maanden aan het bloggen en mijn bezoekersaantallen groeien gestaag, maar iets wat ik jammer vind is dat mijn oudere berichten een beetje ondersneeuwen onder de nieuwe. Daarom wil ik eens een artikel wijden aan de 5 leukste artikelen die ik in de voorgaande 5 maanden heb geschreven.

Bespaar-apps, welke zijn onmisbaar?

In dit artikel van 23 mei 2018 vertel ik welke apps ik op mijn telefoon heb staan om mij te helpen besparen. Ik gebruik deze apps zelf nu nog steeds en ben zelfs nieuwe aan het uitproberen om jullie in de toekomst over te vertellen.

Review: Hello Fresh

Aan maaltijdboxen hangt vaak een label dat het best wel duur is, maar wist je dat het in bijvoorbeeld Amerika juist wordt geprofileerd als ‘budget optie’ voor mensen die minder vaak uit eten willen gaan? Dat vond ik zelf wel grappig. Wat mijn ervaring met de maaltijdbox van Hello Fresh is lees je in dit artikel.

Geloof jij in de houdbaarheidsdatum?

Ik probeer steeds meer bewust om te gaan met het maken van afval. Ik probeer mijn plastic gebruik te verminderen en ben ook erg veel bezig met voedselverspilling. Daarom ben ik mij eens goed gaan verdiepen in de data die op producten staan en wat die nu eigenlijk betekenen.

Beginnen met besparen

We moeten allemaal ergens beginnen. Ook mensen die al jaren lang besparen zijn ooit ergens begonnen. Daarom leek het mij een goed idee om een artikel te schrijven met tips over besparen als een beginner. Het is niet altijd gemakkelijk om het vol te houden!

Waarom de Lidl meer kost dan je lief is

Dit artikel heeft het nog wel het beste gedaan van deze 5, maar ik vind het nog steeds een heel belangrijke boodschap. Welke winkel, product of aanbieding je ook hebt; ga er nooit zomaar vanuit dat iets goedkoop is gewoon omdat je dat verwacht of het zo lijkt. Samen met het artikel over besparen bij zowel Lidl als AH denk ik dat je hier wel heel veel aan kunt hebben!

Wat is jouw favoriete/ meest leerzame/ meest interessante artikel op Gierige Gerda tot nu toe?